FALIO MU GOL ZA NAJLUĐI DOBITNI TIKET: Ovaj čovek ima sve razloge da mrzi zagrebački Dinamo! (FOTO)

Nepoznati kladioničar je pokušao da pogodi rezultate tri utakmice u nedelju, a falio mu je samo jedan pogodak "modrih" da bi pogodio kvotu 910

  • 3
Foto: Tanjug/AP, Printskrin: mozzartbet.com Foto: Tanjug/AP, Printskrin: mozzartbet.com
Printskrin: mozzartbet.com Printskrin: mozzartbet.com

Koliko li samo ovaj nesrećni kladioničar žali, ali i proklinje Dinamo iz Zagreba! Bio bi ovo verovatno najluđi dobitni tiket koji smo do sada imali, ali nažalost "modri" su zakazali, odnosno nisu uspeli da postignu i treći pogodak.

Hrabri kladioničar je stavio tri utakmice na tiket u ponedeljak na kojima je pokušao da pogodi tačan rezultat kojim će se ti mečevi završiti i dva konačna ishoda je pogodio, a da stvar bude gora, pao je na onoj najmanjoj kvoti. Trebalo mu je samo da višestruki uzastopni šampion Hrvatske postigne još jedan gol protiv Zadra i da pogodi ukupnu kvotu 910.

(Telegraf.r)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mesi

    18. februar 2015 | 16:40

    Kakav maler... A ovi sto komentarisu o tome ko je imao vecu kvotu,ne radi se o visini kvote vec o tome da je covek pogodio 2 tacna rezultata i zamalo treci.

  • duci

    17. februar 2015 | 18:48

    Ja zbog Man City kad su kuci igrali nereseno sa Hulom nisam dobio $4500 na $30 ulozenih na tiketu od 9 utakmica

  • WD40

    17. februar 2015 | 16:00

    Izlazio sam na kvote preko 3500 tako da ova prica ne drzi vodu da je ovo najludji tiket . Uplata 50 izlaz 250000+ 15 utakmica samo golovi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA