Anži nudi 54 miliona evra za Toresa

Ponuda deluje zaista primamljivo, jer bi Čelsi uspeo koliko-toliko da vrati uloženi novac koji ovaj fudbaler nije opravdao

  • 0

Španski napadač i član Čelsija Fernando Tores nalazi se na listi želja ruskog Anžija, koji je spreman da za njega plati londonskom klubu 54 miliona evra.

Ponuda deluje zaista primamljivo, jer bi Čelsi uspeo koliko-toliko da vrati uloženi novac koji ovaj fudbaler nije opravdao. Podsetimo, Tores je u januaru 2011. godine stigao na "Stamford Bridž" za sumu od 69 miliona evra, što je najveći transfer u istoriji engleskog fudbala.

Ipak, agent Toresa Antonio Sans tvrdi da je njegov klijent veoma srećan u Čelsiju, i da nema nameru da menja sredinu.

- Fernando ima nameru da ispuni dogovor sa Čelsijem i odradi ugovor do kraja. Veoma je zadovoljan životom u Londonu, kao i statusom u klubu, pa nema razloga da razmišlja o bilo kakvim promenama - rekao je Sans.

Anži je prethodnih nedelja, tačnije njihov vlasnik Sulejman Kerimov, najavljivao nekoliko bombastičnih transfera, pa je tako na listi želja imao i Kristijana Ronalda, za koga je, navodno, bio spreman da plati madridskom Realu enormnih 115 miliona evra.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA