Nastavlja se osipanje Partizana: Anderleht krenuo po Ivana Šaponjića!

Posle odlazaka Lazovića i Škuletića, talentovani fudbaler trebalo bi da dobije značajniju minutažu i iskaže pun potencijal. Po svemu sudeći njegova epizoda u Partizanu će kratko trajati, jer je Anderleht ozbiljan u nameri da dovede mladog napadača

  • 7

Aleksandar Mitrović ne prestaje da rešeta mreže u Belgiji i ozbiljna evropska imena se dovode u vezu sa bivšom udarnom iglom crno-belih koji možda i ne bi trebalo da se raduju ovom podatku.

Razlog leži u tome što je Anderleht ozbiljno zagrizao da umesto Mitrovića dovede Ivana Šaponjića iz Partizana. Mladi napadač ima 18 godina, a već nekoliko meseci se šuška o njegovom odlasku. Belgijski mediji tvrde da će tamošnji šampion stići prvi do njega zbog toga što mu je Nenad Jestrović menadžer.

Šaponjić će ove sezone svakako dobiti veliku minutažu, jer je jedini špic, uz Nemanju Kojića, koji je ostao u Humskoj. Pitanje je koliko će dugo trajati njegova rola u Partizanu.

TELEOPTIK POD HIPOTEKOM! Partizan digao kredit od 4 miliona evra da bi odblokirao račun!

Eventualni odlazak Ivana Šaponjića neće biti ništa što već nije viđeno u srpskom fudbalu. U mlađim kategorijama bio je čudo, nema razloga da ove polusezone ne opravda talenat koji poseduje, a onda na leto belgijski šampion pošalje zvaničnu ponudu. Zanimljivo je da je i Ivanu idealna smernica dosadašnja Mitrovićeva karijera o čemu je i sam govorio.

Na kraju završnu reč imaće Uprava, ali imajući u vidu kako su se ponašali u prethodnom periodu nije isključeno da oberučke prihvate eventualnu ponudu Anderlehta.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jd

    17. februar 2015 | 18:10

    Ja mogu glavu da dam da Saponjic nece preci u Anderleht na kraju sezone.

  • Dr. za rock and roll

    17. februar 2015 | 18:41

    Pijaca je zatvorena bice ovo zanimljiv nastavak. Zvezda prva cukaricki i vojvodina bice borbe za drugo partizan sa obdanistem i prvim timom teleoptika jedva cetvrti

  • 1997 PartizanTeleoptik..2007 PartizanIgokea..2013 PartizanVizura

    17. februar 2015 | 20:23

    Raspad sistema,sto su pojedinci zeleli nama,sad se ostvaruje njima! Zna se ko je sampion,stari novi sampion..nova ZVEZDICA, 28 po redu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA