Pelegrini će dobiti otkaz jer Siti ''lopatom'' daje novac Jovetiću?

Čelnici Građana su navodno iznenađeni odlukom Čilenaca da crnogorski napadač ne igra u LŠ, iako mu daju skoro šest miliona po sezoni. Samo trofej na kraju sezone može da spasi Pelegrinija

  • 2

Menadžer Mančester Sitija Manuel Pelegrini iznenadio je javnost kada nije uvrstio ime Stevana Jovetića na spisak igrača koji će nastupati u Ligi šampiona, što je britanske medije nateralo da malo dublje istraže celu stvar.

I došli su do zaključka da bi Čileanac mogao da napusti Etihad na leto ukoliko ne osvoji nijedan trofej pošto je nekim svojim potezima dobrano uzdrmao finansije Građana.

Na dušu mu se stavlja to što je kupio Vilfrida Bonija i prijavio ga za LŠ, a Jovetića pomerio u zaplićak, iako Crnogorac prima skoro šest miliona funti za godinu dana. Drugim rečima, Siti ''lopatom'' utovara novac na njegov bankovni račun bez potrebe.

Ako je već toliko želeo Bonija, onda je morao da proda Jovetića tokom zimskog prelaznog roka kako bi rasteretio kasu i upravo je to ''kap'' koja je doterala do vrha. Međutim, nije još prelila čašu u kojoj se nalazi strpljenje čelnika engelskog šampiona, ali svakako hoće ukoliko novi trofej ne zasija u, ionako skromnoj, vitrini Građana.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Juventus želi da ispravi grešku iz 2008. godine kada je propustio da dovede igrača Partizana!

- Pelegrini me je ubio tom odlukom - rekao je Jovetić nedavno, a novinari koji su usko povezani sa Sitijem ističu da je većina prvotimaca na njegovoj strani.

Jovetić je od dolaska u Siti odigrao 21 meč i postigao je osam golova, a plaćen je 22 miliona funti pre 18 meseci kada se iz Firence preselio u Mančester. Ne treba zaboraviti i da su ga povrede usporile na Etihadu.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA