NIJE NOVAC U PITANJU: Evo zašto je napadač Zvezde prešao u Čukarički!

Crveno-beli neočekivano ostali bez najboljeg strelca Omaldinske lige koji svoje prve seniorske korake želi da napravi na Banovom Brdu

  • 12

Crvena zvezda je tokom dana ostala bez Lazara Đurovića, najboljeg napadača Omaldinske lige i velikog potencijala srpskog fudbala, koji je završio u redovima Čukaričkog, ali razlog za to nije bio novac, kao što su pojedini mediji preneli.

U javnosti se pojavila informacija da je Đurović, zajedno sa roditeljima, odbio trogodišnji ugovor Zvezde i platu od 2.000 evra mesečno i da je prihvatio znatno povoljnije uslove sa Banovog Brda. Međutim, kako Telegraf saznaje Đurović je želeo da igra isključivo u Čukaričkom, iako je finansijska ponuda bila znatno manja.

FOTO PRIČA: Raj fudbalera Čukaričkog na Kipru, ne zanima ih što Zvezda hoće Srnića!

- Za Đurovića nije postojao nijedan klub osim Čukaričkog. Nije došao kod nas zbog finansijski primamljivije ponude, nego zbog činjenice da će imati dosta prostora za napredak. Ukoliko se pokaže, vrlo brzo će biti u konkurenciji za prvi tim - rekao je sportski direktor Čuke Vladimir Matijašević za Telegraf.

Na odluku mladog 18-godišnjeg napadača uticalo je i to što je odnedavno u omladincima Čuke i njegov bivši trener Veličko Kaplanović, a sve najlepše o klubu je mogao da čuje i od nekadašnjih fudbalera sa Marakane koji su svoje uhlebljenje pronašli u Čukaričkom.

Kao što je poznato, Brđani su u januaru doveli još jednog omladinca koji je iz Zvezde stigao na Banovo Brdo. U pitanju je napadač Luka Marković, koji za nekoliko dana po drugi put odlazi u kamp Liverpula, na insistiranje slavnog engleskog kluba.

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mik

    17. februar 2015 | 21:18

    Priča za malu decu. Prešao je zbog para i zbog obećanja da će biti priključen prvom timu. U Zvezdi bi bar do leta igrao za omladince,a u Čuki su mu obećali prvi tim. Vreme će pokazati da li je napravio pravi potez,ali po malo postaje simptomatično kako Čuka otima klince iz CZ,a sve na račun (ne)igranja za prvi tim i loše finansijske situacije u CZ. Naravno ne mislim da treba da igra za kikiriki,ali zar 2000 eura mesečno nije dovoljno za jednog osamnaestogodišnjaka?

  • Proka

    17. februar 2015 | 21:15

    Pametan potez ovog mladića....prvi uslov da nešto postigne u fudbalu je da beži glavom bez obzira iz propalog, dekintiranog kluba.

  • Koliko para, toliko ljubavi

    17. februar 2015 | 22:57

    To je slaba ponuda. Partizan je dao godisnje plate Zivkovicu i Panticu od po 96.000 evra, pa ni to nije zadrzalo Pantica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA