Navijači Levskog besni zbog poraza napali igrače na autoputu

Posle neuspeha od Liteksa policija spasavala autobus sa igračima bugarskog velikana

  • 0

Najvatrenije pristalice sofijskog Levskog zaustavile su klupski autobus sa igračima na autoputu posle poraza od velikog rivala Liteksa iz Loveča. Besni zbog neuspeha svoje ekipe, koja najverovatnije znači gubitak titule, uspeli su pošteno da isprepadaju "miljenike".

Bugarski mediji navode da je samo brza intervencija policije sprečila linč igrača i trenera na 15 kilometara od Loveča. Autobus je sproveden na mirniju lokaciju, a nekoliko navijača je pohapšeno.

Prethodno su tokom meča gostujući navijači koji su poznati pod nadimkom "sektor B" bacali na teren kamenje, flaše i druge predmete.

Levski je samo nekoliko dana ranije poražen kud kuće od Minora, posle čega je smenjen trener Kostov, a umesto njega doveden Georgi Ivanov. Međutim, ni njemu nije dobro krenulo na klupi višestrukog šampiona.

"Plavo-beli" se trenutno nalaze na četvrtoj poziciji sa šest bodova zaostatka za najvećim rivalom CSKA, devet kola pre kraja šampionata.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA