LIGA ŠAMPIONA u naredne tri sezone samo na TV Arena sportu!

- I u naredne tri sezone očekujte prenose najboljeg fudbala na kanalima Arena sport, totalnu ekskluzivu utorkom i prenose preko 100 utakmica i Lige šampiona i Lige Evrope - poručio je direktor TV Arena sport, Radisav Vulićević.

  • 3

TV Arena sport produžila je saradnju sa UEFA vezano za ekskluzivna prava prenosa utakmica Lige šampiona i Lige Evrope u naredne tri sezone. Ljubitelji vrhunskog fudbala imaće priliku da svakog utorka i srede od 20.45 na TV Arena sport prate utakmice najboljeg klupskog fudbalskog takmičenja na svetu, Lige šampiona, dok će utakmice Lige Evrope na programu biti u prepoznatljivom terminu od 19.00 i 21.05 časova.

„Ponosni smo što smo već pet godina partneri sa UEFA-om i što na naših pet kanala eksluzivno prenosimo najgledanije sportsko takmičenje u svetu - Ligu šampiona. I u naredne tri sezone očekujte prenose najboljeg fudbala na kanalima Arena sport, totalnu ekskluzivu utorkom i prenose preko 100 utakmica i Lige šampiona i Lige Evrope“, rekao je Radisav Vulićević, direktor TV Arena sport.

Tim povodom TV Arena sport je u hotelu „Allure Caramel“ organizovala gledanje utakmice osmine finala Lige šampiona, PSŽ – Čelsi i Šahtjor – Bajern.

Foto: Promo Communis Foto: Promo Communis

Uz najbolji fudbal na staroj adresi gosti su bodrili svoje favorite, prognozirali pobednika meča, a jedan od glavnih pokrovitelja Lige šampiona, Heineken je doprineo vrhunskoj zabavi u okviru fan zone u kojoj su zvanice igrale stoni fudbal, bile u prilici da se oprobaju u ulozi komentatora u pravoj komentatorskoj kabini, a zahvaljujući originalnoj Heineken „Champion The Match“ Tviter aktivaciji uz hešteg #championthematch postavljali su pitanja legendarnom fudbaleru Rudu Gulitu, uživajući u vrhunskom ukusu svetskog premium brenda.

Foto: Promo Communis Foto: Promo Communis

U odličnoj atmosferi uživale su i brojne poznate ličnosti, a najbolji prognozer osvojio je vrednu nagradu - ulaznicu za finalni meč Lige šampiona, 6. juna 2015, u Berlinu.

Foto: Promo Communis Foto: Promo Communis

Osim Lige šampiona i Lige Evrope, TV Arena sport nastaviće da prenosi i Jelen Super ligu, francusku Ligu 1, italijansku Seriju A, Ligu Belgije, Argentine i Brazila. Na pet kanala, u pet zemalja u regionu – u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Makedoniji i preko 1,8 miliona domaćinstava, ljubitelji sporta će moći da uživaju u vrhunskom rukometu, odbojci, košarci, auto-moto sportu, američkim sportovima i brojnim drugim sadržajima, zbog kojih se Arena sport u proteklih pet godina pozicionirala kao omiljeni sportski kanal.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DS

    18. februar 2015 | 17:54

    To vam je jedino sto imate,primera,premijer,aba liga,evro liga,nba...sport klub sve

  • РашаДС1989

    19. februar 2015 | 14:57

    Чуј ово "омиљени спортски канал" немате "САМО" премијер лигу, примеру, аба,нба, тенис, формула,евролига...... и још да вам плаћам остале арене 2,3,4,5 за шта господо? Само гледате да главни догађај, утакмицу баците на "арену 16"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA