TRENER VOŽDOVCA: Ako je ikada moguće da iznenadimo Partizan, onda je to sad!

Trener prvog Partizanovog protivnika u nastavku domaćeg prvenstva napomenuo je da su iznenađenja u fudbalu česta, ali i da dodatno strahuju od Stefana Babovića

  • 5

Uoči prolećnog dela prvenstva, trener Voždovca Zoran Milinković rekao je da o snazi Partizana nema potrebe trošiti reči, ali da su iznenađenja uvek moguća, pogotovo u prvim utakmicama posle pauze kada se još traži forma.

- Na samom početku očekuje nas veliko iskušenje, gostujemo Partizanu. Izuzetno cenim njihov tim, kvalitetni su i kao celina, ali imaju i veoma jake individualce, kao što su Stefan Babović, Saša Ilić, Nikola Drinčić. Svaki od ovih asova može jednim potezom da napravi veliku razliku na terenu. Mi se vredno spremamo za ovaj duel, pokušaćemo da igramo dobar fudbal i da u pravom smislu te reči damo sve od sebe- izjavio je MIlinković na konferenciji za medije.

On je dodao da utakmica iz jesenjeg dela sezone, kada je Partizan slavio na Vračaru sa 3:1, nikako ne može da bude parametar jer su ekipe dosta izmenjene.

Foto: fkpartizan.rs Foto: fkpartizan.rs

- Suština i lepota fudbala jeste u tome što sa sobom nosi razna iznenađenja, a po statistici ona su moguća upravo u prvim utakmicama posle pauza dok ekipe još traže formu. Želim da verujem da jedno iznenađenje možemo da napravimo i mi u subotu-  poručio je Milinković.

Kapiten Voždovca Miloš Pavlović priznao je da neće biti lako u Humskoj, pogotovo što će crno-bele predvoditi Stefan Babović, koji je u jesenjem delu nosio dres "zmajeva".

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

- Ne postoji lepši način za otvaranje prolećnog dela od duela sa Partizanom. Stefan je bez sumnje ostavio trag u našoj ekipi, pa se oseti njegov odlazak. Veoma dobro ga poznajemo, očekuje nas težak posao, ali sve je moguće. Nadam se da ćemo sa dobrim igrama iz priprema nastaviti i u prvenstvu- istakao je Pavlović.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Voždovac će protiv lidera promovisati i nove dresove, s obzirom na to da je  potpisan trogodišnji ugovor sa renomiranom italijanskom firmom "Dijadora".

Utakmica 16. kola Superlige između Partizana i Voždovca igra se u subotu od 16 sati.

 

(Telegraf.rs/Tanjug.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA