Škuletić debitovao: Malo mi je frka, jer su me dosta platili!

Bivši napadač Partizana debitovao je u porazu njegove ekipe od Amkara, ali kaže da mu nije bilo svejedno jer oseća pritisak zbog visokog transfera

  • 16

Petar Škuletić je debitovao u dresu Lokomotive, odigrao je drugo poluvreme utakmice protiv Amkara, koju je njegova ekipa izgubila sa 2:0. U razgovoru sa ruskim medijima je istakao da oseća mali pritisak zbog visine obeštećenja od četiri miliona evra, koliko je Lokomotiva platila za njegov transfer.

- Znam da nije bilo velikih transfera u Rusiji osim mojeg. Možda ta suma koju je Lokomotiva izdvojila za mene malo pojačava pritisak, ali mi takođe šalje poruku da je klub verovao u mene i da je bio spreman da plati toliki novac - rekao je Škuletić.

Bivši napadač Partizana je otkrio da je imao nekoliko ponuda ove zime.

- Sporting iz Lisabona i Volfsburg su me želeli, a najkonkretniji je bio Lil. Pokazali su veliku želju da me dovedu, čak sam potpisao i predugovor. Ali se na kraju promenila uprava u Partizanu i novi čelnici nisu bili zadovoljni ponudom Lila. Rekli su mi da me neće pustiti za ponudu manju od 4.000.000 evra. Na kraju je Lokomotiva poslala zadovoljavajuću ponudu.

- Imao sam i ponudu iz Kine, ali sam automatski odbio tu ponudu. Upropastio bih karijeru da sam to uradio sada. Možda kada budem imao 34 godine - jasan je Petar Škuletić.

Napadač Lokomotive je otkrio ruskim medijima i da je već bio blizu dresa Srbije, jer se Dik Advokat premišljao između njega i Danka Lazovića, kao i to da bi voleo da posle Lokomotive karijeru nastavi u Premijer ligi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bgcaffe

    20. februar 2015 | 00:46

    Neće tamo NIKO DA SE SKLANJA od tebe da bi davao golove kao u Tole SUper ligi, rakao sam da ćeš dati samo 2 gola, i to IZ PENALA !!!

  • Boki

    20. februar 2015 | 00:44

    Bice to veliki promasaj.

  • boki

    20. februar 2015 | 04:17

    Samo neka bude pogodak sa lazovicem u italiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA