KONAČNO "OČI U OČI": Mijailović i Zvezda izlaze zajedno pred disciplince!

Disciplinska komisija FSS zakazala je ročište za 26. februar i to će biti prilika da se prvi put fizički sretnu dve zaraćene strane

  • 1

Sagi o sporu između Crvene zvezde i Nikole Mijailovića ne nazire se kraj. Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kojoj je klub poslao svoju odluku o suspenziji igrača kako bi je potvrdila, ali kojoj se javio i sam fudbaler preko svog zastupnika, odlučila je na sednici da zakaže novo ročište između dve strane za sledeći četrvtak.

- Crvena zvezda je zatražila da praktično ozvaničimo odluku njene Disciplinske komisije, a sa nama je u međuvremenu stupio u kontakt i zastupnik Mijailovića, tako da smo ipak odlučili da zakažemo ročište za 26. februar. Tada će se ove strane u otvorenom postupku i fizički sresti, a mi ćemo znati šta je konkretan problem, jer postoje neki novi detalji - rekao je za "Novosti" predsednik Disciplinske komisije FSS, žarko Stevanović.

Još uvek se ne zna gde će doći do susreta "oči u oči" zaraćenih strana, da li u kući fudbala u Staroj Pazovi ili na Terazijama u prostorijama FSS.

Podsetimo,  da je zastupnik Nikole Mijailovića bio izjavio da je njegov štićenik i dalje član kluba, jer ne može jednostrano niko da prekine saradnju, već samo uz sporazum ili da to odluče disciplinci nacionalnog Saveza.

Foto Marko Todorović Foto Marko Todorović

Inače, na sednici Disciplinske komisije potvrđena je kazna Novom Pazaru da zbog loše organizacije meča sa Partizanom, naredne tri utakmice na svom stadionu igra bez prisustva publike.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DS

    20. februar 2015 | 00:36

    Ovo je prvi slucaj da navijam da zvezda izgubi,prvi i jedini

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA