Vojvodina protiv Partizana uradila nešto što se ne viđa u košarci!

Na poluvremenu četvrtfinalnog meča Novosa]ani imali ukupan indeks korisnosti 0, pa deluje kao da su prespavali prvih 20 minuta

  • 21

Košarkaši Vojvodine igraju protiv Partizana meč četvrtfinala Kupa Radivoja Koraća u Nišu.

Međutim, posle solidne prve četvrtine, "lale" su pale i u drugoj odigrale kriminalno.

Dali su samo šest poena za četvrtinu, a ukupno 17 za poluvreme, a što je najluđe imali su ekipni indeks korisnosti NULA!

Zaista veoma dugo nismo imali prilike da vidimo da neki tim u jednom trenutku utakmice nema pozitivan indeks korisnost, a posle ovog stiče se utisak kao da igrači iz Novog Sada nisu ni igrali, već prespavali prvih 20 minuta.

Printskrin: KSS.rs Printskrin: KSS.rs

Dovoljno je reći da im je šut iz igre bio svega 23%, pogodili su samo pet puta za dva iz 21 pokušaja, imali čak devet izgubljenih loptu i 14 skokova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzigi

    19. februar 2015 | 23:33

    Ovo je tek pocetak sace cika Dule da pokaze Covicu kako se pobedjuje. Mada to i nije bas za pohvalu pobediti neki mali nebitni kk propast telekom. Njihove malobrojne simpatizerke "koje sebe nazivaju delije ali svima poznati kao ciganke" znaju da navijaju za slabiji klub koji polako tone u rupu bez kraja. Cipiripi kup je zaista prestizno takmicenje koje ce uplakani kk luzeri telekom igrati sledece sezone mada ni njega ne zasluzuju. Partizan najveci brend srbije.

  • 1

    19. februar 2015 | 22:27

    I Partizan ocajno sutira veceras...zato ce u polufinalu da eksplodiramo

  • Gde je istina

    19. februar 2015 | 22:58

    Generalni remont motokultivatora. To što su van prelaznog roka oslabili Vojvodinu, pravićemo se da igokea nikome ne uzima igrače van prelaznog roka!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA