Ovako je Dule Vujošević uzvratio Lovernju!

Trener Partizana posle pobede nad Vojvodinom u četvrtfinalu Kupa Koraća iskoristio je priliku da se zahvali bivšem igraču na toplim pozdravima

  • 2

Bivši centar Partizana Žofri Lovernj potpisao je u četvrtak ugovor sa NBA ligašem Denverom, a nakon toga se zahvalio Partizanu i Duletu Vujoševiću.

Komentarišući pozdrave upućene Partizanu od njegovih bivših igrača Lea Vestermana i Žofrija Lovernja,  trener crno-belih Duško Vujošević je rekao da svima u klubu to mnogo znači.

- To vaspitani momci, sportski i građanski. U Partizanu su našli drugu familiju", kazao je šef stručnog štaba crno-belih, podsetivši na njihova oproštajna pisma prilikom odlaska iz Partizana, za koja su neki, kako je naveo, rekli da su pisana u reklamne svrhe.

- Šteta je što to nije preneto kako treba. Dvojici naših nekadašnjih igrača uzvraćamo istom merom i želimo im sve najbolje- kazao je Vujošević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    20. februar 2015 | 09:00

    PARTIZAN JE JEDNA VELIKA PORODICA-ALI,SAMO ZA ODABRANE I BESMRTNE,KOJI CE VECNO ZIVETI U SRCIMA NAJBOLJIH NAVIJACA NA SVETU-GROBARA !!! Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

  • Davitelj partizan igokea

    20. februar 2015 | 07:46

    Casovi ljubavi, a svi pobegli zbog para, a sad kao vole partizan!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA