FRKA U LIVERPULU: Džerard ljut na Balotelija zbog nepoštovanja kluba (VIDEO)

Italijanski napadač oteo loptu Hendersonu kako bi šutirao penal protiv Bešiktaša

  • 0

Zašto uvek on? Pitanje na koje ni sam Mario Baloteli ne zna odgovor! Italijanski napadač ponovo se našao u centru medijske pažnje, ali ne zbog gola koji je postigao protiv Bešiktaša, nego zbog načina na koji je to uradio.

Italijanski napadač je doneo minimalnu pobedu Redsima sa bele tačke u 85. minutu, a sebi probleme pošto ga je kapiten Stiven Džerard javno izgrdio. Baloteli nije bio planiran da izvede jedanaesterac, nego kapiten Henderson (Džerard nije igrao zbog povrede).

Međutim, oteo mu je loptu i odlučio da on bude taj koji će doneti trijumf svom timu. Baloteli jeste pogodio i bacio Kop u delirijum, ali Džerard smatra da je to nepoštovanje kluba.

- Džordan je kapiten i Mario je pokazao nepoštovanje prema njemu. Prekršio je klupsku disciplinu, iako je dao veoma važan gol. Ali, moglo mu se desiti isto što i Evertonu - rekao je Džerard, aludirajući na to kada je Miraljas promašio otevši loptu Bejnsu:

- Ne volim kada gledam kako se igrači svađaju oko lopte. Baloteli mora da nauči šta je fer-plej kako bi mu bilo bolje u Liverpulu. Mislim da je Henderson dobro vladao situacijom i odstupio je u pravo vreme.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA