Noć kada su padali neočekivani transferi u NBA!

Pogledajte najzanimljivije razmene igrača u noći između četvrtka i petka

  • 1

Poslednji dan za moguće NBA trejdove okončan je u toku noći između četvrtka i petka.

Teško je reći ko je najbolje prošao, a zvezde transfera su svakako Kevin Garnet, Majkl Karter - Vilijams, Goran Dragić, Redži Džekson...

* Kevin Garnet je otišao u Minesotu, u pravcu Bruklina je otišao Tadeus Jang.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

* Veliki trejd obavili su Milvoki, Finiks i Filadelfija. Novi članovi Baksa postali su Majls Plamli, Majkl Karter - Vilijams i Tajler Enis. U Arizoni su završili Brendon Najt i Kendal Maršal, dok su 76ersi dobili jednog draft pika.

* Finiks je u Boston poslali Ajzeju Tomasa, a zauzvrat dobili Markusa Torntona i draft pika, kojeg su Seltiksi imali "na lageru" od ekipe Klivlenda.

* Oklahoma Siti Tanderi, su uspeli da trguju Redžija Džeksona, koji je otišao u Detroit, kao i Kendrika Perkinsa, koji je pojačao redove Jute. Dres Tandera će u narednom periodu nositi Enes Kanter, Kajl Singler, Di Džej Agustin i Stiv Novak, dok su u Juti završili još Grent Džeret i dva draft pika.

* Pistonsi su u Boston poslali Luiđija Datomea i Jonasa Jerebka, a u svoje redove doveli svog nekadašnjeg šampiona Tejšona Prinsa.

* Hjuston je kroz dva trejda dobio Andreu Barnjanija i Kej Džej MekDanijelsa, dok su u Njujork poslali Alekseja Šveda i dva pika druge runde, a u Filadelfiju Ajzeju Kanana i pika druge runde.

* Trostruki trejd obavili su Finiks, Majami i Nju Orleans. Sansi su poslali braću Dragić na Floridu, a zauzvrat su dobili Denija Grejndžera, Džona Salmonsa i dva pika prve runde. Noris Kol, Džastin Hamilton i Šon Vilijams su otišli put Luizijane.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

* Denver Nagetsi su, bez ikakve nadoknade, u Filadelfiju poslali Džavala MekGija i jednog draft pika, ali su uspeli da solidno naplate prodaju Erona Aflala i Alonza Džija, koji su u Portlandu završili u zamenu za Vila Bartona, Viktora Klavera, Tomasa Robinsona, kao i dva draft pika.

* Trejd vredan pomena, obavili su Vašington i Sakramento, u kome je Ramon Sešns završio u prestonici, dok je veteran Andre Miler obukao dres "Kraljeva".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JoGoGo

    20. februar 2015 | 11:46

    Jbš NBA ligu kad u njoj igraju braća Dragić,Datome i slični!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA