Nikolić spreman za tribine: Verujem u Vargu i malog Šaponjića

Trener crno - belih očekuje tri boda na startu prolećnog dela prvenstva

  • 3

Zvezda nije jedini protivnik za titulu, a Voždovac je za razliku od Partizana slopio prolećni tim mnogo ranije. Ovo su dve najjače stvari za koje se uhvatio Marko Nikolić, suspendovani trener Partizana u najavnoj konferenciji za nastavak šampionata Srbije koji startuje ovog vikenda.

Partizan svoj meč igra u Humskoj od 16 časova u subotu, a trener crno - belih, koji će sa tribina posmatrati duel zbog kazne disciplinske komisije FSS šalje poruku.

- Prvo kolo je posebno teško, uloga fvorita ne mora ništa da znači, tri boda su nam od velike važnosti i želimo da probijemo led. Biće dugo i neizvesno prvenstvo, a Crvena zvezda nije jedini rival za titulu, tu su još Vojvodina i Čukarički - rekao je Nikolić na konferenciji za medije na stadionu Partizana.

Printskrin: partizan.rs Printskrin: partizan.rs

Nikolić se osvrnuo na odlaske napadača Danka Lazovića i Petra Škuletića.

- Nisu više tu, ali imam puno poverenje u ostale. Spremali smo se, videćemo kako će to da izgleda, ali ne treba samo da nadomestimo njihov odlazak, već i Stankovića i Vulićevića. Ubeđen sam da možemo da ih odmenimo, a istinu će pokazati teren - naveo je Nikolić, koji nije imao odgovor na pitanje novinara da li je Partizan slabiji u odnosu na prvi deo sezone.

On neće voditi ekipu u prva tri kola u nastavku šampionata zbog suspenzije i nesportskog ponašanja u Novom Pazaru.

Foto: Tanjug/Irfan Ličina Foto: Tanjug/Irfan Ličina

- Imam ogromno poverenje u pomoćneg trenera Zvonka Vargu, veliki je gospodin kakav se retko sreće u našem fudbalu. On je legenda kluba, miljenik navijača, ima veliki kvalitet. Kazna je poptuno nerazumna, organizator utakmice je kažnjen zato što su nas gađali, ali i ja, ponavlja se scenario iz prethodnih godina - rekao je Nikolić.

Nikolić je pozvao svoje igrače na oprez, jer je Voždovac znao da bude neprijatan protivnik.

- Voždovac je sklopio ekipu od prvog dana priprema za razliku od nas, znao je da iznenadi najveće klubove, finansijski su stabilni, a predvodi ih Odita, Sikimić i Škerjanc. Želimo da uz ozbiljan pristup, odigramo dobar meč i zabeležimo pobedu - poručio je Nikolić.

Mladi trener istakao je da se ne plaši što je odlaskom Škuletića i Lazovića veliki deo odgovornosti u napadu pao na 17-godišnjeg Ivana Šaponjića.

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

- Ne bojim se pritiska na Šaponjića, ali ni na mene. On je veliki potencijal i spletom okolnosti, ali i radom došao je u situacuju da se bori za minutažu. Potrebno je da probijemo barijeru i pobedimo Voždovac - zaključio je Nikolić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MILANOVČANIN

    20. februar 2015 | 17:23

    Srećno Marko!

  • Dr. za rock and roll

    20. februar 2015 | 13:21

    Ovo nije vise ni obdaniste ovo su jaslice

  • goran

    22. februar 2015 | 15:44

    Upravo daj bre novog trenera sjeni te Nikolića daj te milinkovica ili drlovica pliz

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA