Pogledajte kako navijači Rada zovu na utakmicu sa Novim Pazarom! (FOTO)

Na pozivnom plakatu za utakmicu mala slova rezervisana samo za ime protivničkog kluba

  • 18
Foto: Facebook Foto: Facebook

Navijački rivalitet Rada i Novog Pazara je u Top 3 srpskog fudbala u ovom trenutku, a po ekstremizmu i količinom kazni izrečenih za oba kluba samo zbog dešavanja na međusobnim susretima možda i najkontroverzniji duel u Super ligi.

Ni ovoga puta nije drugačije, jer je nečijom "greškom" među pristalicama Rada, Novi Pazar ispisan malim slovima na pozivnom posteru za utakmicu koja se igra u subotu od 13,30 sati.

Navijači Novog Pazara su na Fejsbuku još pre deset dana zapalile fitilj u 2015. godine, pogrdni statusima, od kojih se izdvaja "JE*EM Rada beogradskog SM*ADA".

Nema sumnje, novi derbi doneće i nova neslavna prepucavanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SD

    20. februar 2015 | 17:14

    Samo napred-Samo Rad

  • AntiFa

    20. februar 2015 | 18:57

    Fasizam buja.

  • ISTINA

    20. februar 2015 | 18:42

    Radovci ? Oni su samo grupica fasista,koja je vecina u kriminalu,radi sa policijom i politicarima su trciguze !! Sto se tice pazarovih navijaca daleko su ispred njih,gledano sa oranizacije meceva navijanja,ipak rad je mali klub i ne mogu nista uraditi,a narocito sa ovakvim retardima od navijaca!! Posto svaka utalmica nema veze sa klubom,ne peva se klubu,vec politicki su orientisani i fudbal ih najmanje zanima,po meni to je bedno!!! Igraj te fudbal,navijaj te,pustite ratka i radovana oni nisu bili fudbaleri ipak oni su samo obicni smrtnici,kojima ce se gore suditi i gore ce se okrecati sa jabukicom u ustima :) zato dragi smradovci navijate,ne zavijajte o kukavicama :) zato pamet u glavu i cuvajte se sledeceg gostovanja u Pazaru,ipaK Torca je jaka kao zemlja :) :) :) a znamo da je mec namesten i da dobijate sa 1:0 ali to nije nista novo u nasoj ligi :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA