MILOSAVLJEVIĆ: Digli smo formu, ali je Zvezda favorit!

Košarkaši Partizana govorili o predstojećem polufinalu nacionalnog Kupa, gde bi prema svim očekivanjima trebalo da udare na večitog rivala

  • 4

Košarkaši Partizana su bili ubedljivi protiv Vojvodine u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća što im donosi samopouzdanje pred polufinalni duel u kome čekaju boljeg iz meča Crvena zvezda - Konstantin.

Izabranici Duška Vujoševića su u petak odradili jedan trening, a kapiten Dragan Milosavljević je posle njega izašao pored novinare i govorio o mogućem protivniku, za koga svi očekuju, pa i on, da bude večiti rival koji ulazi kao veliki favorit u taj meč.

- Bilo je dobro protiv Vojvodine. Igrali smo dobro, polako ulazimo u formu. Vezali smo dosta pobeda i to nam sigurno mnogo znači. Andrić je propustio meč, ali samo je bio bolestan. Nadam se da ćemo sutra biti svi zdravi i spremni. Zvezda večeras počinje utakmicu kao veliki favorit, a mi se polako se spremamo za subotu.

- Videćemo, biće sigurno teško, ali raduje što smo digli formu, što se konačno skupili i videćemo koliko ćemo moći da pružimo. Derbi sam po sebi donosi dosta tenzije i pogotovo će biti teško zato što Zvezda ove sezone ima jako dobar tim i igra fantastično na svim poljima. Spremićemo se, poznajemo otprilike neke njihove mane i videćemo koliko možemo u ovom trenutku protiv njih - rekao je Milosavljević.

Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić

Njegov saigrač Nikola Milutinov koji igra odlično u poslednje vreme, složio se sa Milosavljevićem o tome da je Zvezda favorit i u mečevima sa Konstantinom i u eventualnom polufinalnom duelu.

- Zvezda je veliki favorit protiv Konstantina i verovatno će biti derbi u polufinalu. Ipak, ne bi trebalo otpistivati ekipe iz domaće lige. Pripremili smo se za tu utakmicu i odigraćemo najbolji mogući meč - kazao je Milutinov.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gde je istina

    20. februar 2015 | 20:56

    Hahaha milutinov više nikoga ne potcenjuje

  • NiKoLa

    20. februar 2015 | 20:55

    Zvezda je UVEK faforit .!. u kosarci ali ne i u fudbalu...za mene kosarka najbolji sport a posle tek fudbal :D

  • grobar do koske

    21. februar 2015 | 10:05

    ..XXAAXXAA..Isto kao sto je i FMP bio protiv MEGE...XXAAXXAA..Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA