NEVEROVATNO OTKRIĆE: Junajted odbio da dovede Kristijana Ronalda (VIDEO)

Španski novinar Alfredo Duri rekao je u TV emisiji da je Mančester junajted odbio ponudu Ronaldovog agenta da pređe na Old Traford.

  • 4

Ako je verovati španskom novinaru Alfredu Duru, rukovodstvo Mančester junajteda odbilo je ponudu da u letnjem prelaznom roku dovede Kristijana Ronalda!

Ronaldo je i dan danas predmet obožavanja među navijačima na Old Trafordu i pitanje je kako će prihvatiti ovu vest.

Po rečima Dura glavni odgovorni za odbijanje ponude je trener Crvenih đavola, Luj van Gal. Glavni strateg Junajteda odbio je, da pregovara o dolasku najboljeg fudbalera 2014. godine.

Sve je trebalo da realizuje superpoznati fudbalski agent Žorž Mendeš, koji je ponudio Junajtedu najvrednijeg igrača, ali se Portugalac navodno nije uklapao u viziju Van Gala.

Duro je na gostovanju u TV emisiji ispričao i detalje pregovora, kako je Junajted predstavljao njihov glavni skaut Martin Ferguson, Brat čuvenog Ser Aleksa.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Martin je celokupnu situaciju predstavio holandskom stručnjaku, koji je rekao ne i to argumentovao već prebukiranim napadom u kome su Di Marija, Falkao, Van Persi i Runi.

Podsetimo, Žorž Mendeš je prethodnog leta učestvovao u realizaciji dva velika transfera, kada su Crvene đavole pojačali Anhel di Marija i Radamel Falkao, igrači o čijoj karijeri on vodi brigu.

Takođe, Mendeš je došao i u sukob sa predsednikom Real Madrida Florentinom Peresom prethodnog leta, što dodatno pojačava argumentaciju u prilog ove informacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cp6_666

    21. februar 2015 | 16:56

    Van gal....potrosio ogroman novac.....i trenutno iga 1:1 protiv svonsija prvo poluvreme.....djon od trenera

  • Mica kokicar

    21. februar 2015 | 18:39

    Zaista nije lako igaca kao RONALDI uklopiti u svoje vizije

  • Cedo RS Krajina-Knin

    23. februar 2015 | 19:59

    Neka ide u Partizan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA