Radonjić: Uvek je zadovoljstvo pobediti Partizan!

Trener Crvene zvezde želi da se zaboravi pobeda u polufinalu i odbrani trofej u nedelju protiv Mege

  • 3

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je posle pobede nad Partizanom (76:67) da je njegov tim zasluženo izborio plasman u finale Kupa Radivoja Koraća.

- Dobro smo otvorili meč. Stekli smo veliku prednost, nakon toga Partizan se vratio, stvari su se dešavale dobro po nas do tehničke greške Kalinića. Uspeli smo u bitnim trencuima da pronađemo najbolje rešenje i, pored dobre odbrane, budemo sigurni u napadu. Bili smo u napadu strpljivi uprkos oscilacijama, koje su nas uvele u probleme - rekao je Radonjić na konferenciji za medije u dvorani Čair.

On je dodao da ekipa što pre mora da zaboravi na meč sa Partizanom i okrene se sutrašnjem finalu.

ZVEZDA U FINALU KUPA! Blažič slomio Partizan i najavio treći pehar zaredom! (FOTO)

Najlepša slika derbija u Nišu! (FOTO)

- Savladali smo Partizan, to je uvek velika stvar za nas, ali u ovom trenutku razmišljamo o finalu, čeka nas meč protiv Mege, koja ima dobar i talentovan sastav. Zadovoljstvo pobede protiv Partizana uvek je prisutno, ali moramo sve da zaboravimo i okrenemo se meču protiv Mege. Nadam se da ćemo pobediti i odbraniti trofej - kazao je Radonjić.

Strelac 15 poena, možda i ključnih tri kada je Partizan stizao Zvezdu, Jaka Blažič, rekao je da je odbrana presudila pobednika meča.

- Ima još jedna utakmica sutra, biće teško, igrali smo protiv Mege ove godine i pobedili. Izdržali smo pritisak do kraja i zasluženo pobedili. Odbrana je presudila meč, bili smo agresivni, zaustavili smo sve njihove igrače, osim Mačvana - konstatovao je Blažič.

Finalna utakmica Kupa Koraća između Crvene zvezde i Mega Leksa igra se sutra u niškom Čairu od 17 sati.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 101

    22. februar 2015 | 07:51

    Pa naravno kad je retkost,nama je zadovoljstvo kad pobedimo Real, Barsu, Cska...Kad nekog godinama dobijaš to predje u rutinu i nije zadovoljstvo...Veruj mi Radonja da nama nije zadovoljstvo vas da dobijemo,Zvezdu da,zbog rivaliteta,ali ona više ne postoji...

  • Mitar

    22. februar 2015 | 10:53

    Samo sto su ta zadovoljstva retka...

  • ilija grubjesic

    22. februar 2015 | 17:24

    Radonjic se tako tesi posto zna da nece biti prvaci Srbije u kosarci Partizan sampion

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA