MILOJEVIĆ: Falila je sreća

- Rekao sam uoči utakmice da nismo bez šansi i bio sam u pravu - poručio je trener Mega Leksa posle poraza u finalu kupa

  • 5

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je posle poraza od Crvene zvezde (80:74) da njegov tim ni ove godine nije imao sreće u finalu Kupa Radivoja Koraća.

- Čestitam Zvezdi na pobedi. Rekao sam uoči utakmice da nismo bez šansi i bio sam u pravu. Iako imamo mladu ekipu, pokazala je da ima hrabrost da igra velike mečeve. Kontrolisali smo veći deo utakmice, međutim, u sportu je potrebna i sreća. Izašla je trojka Zagorca, prošle godine Jokićev šut. Šta da se radi, idemo dalje, potrudićemo se da u nastavku Jadranske lige postignemo što bolje rezultate - rekao je Milojević na konferenciji za medije.

Plejmejker Mege Nenad Miljenovović čestitao je Zvezdi na osvojenom trofeju.

- Odigrali smo jako dobru utakmicu, imali šansu da pobedimo, niko se možda nije nadao da možemo, sem nas. Nažalost, izašla je trojka za vođstvo. Zvezda je zasluženo slavila i čestitam joj na trofeju - rekao je Miljenović.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jole

    22. februar 2015 | 21:52

    Zvezdas sam ,ali ovo jr klub koji je u velikom usponu samo tako nastavite i bice sve na svom mjestu

  • Dr

    22. februar 2015 | 20:26

    Za osvajanje trofeja potrebno je da imas psiholosku stabilnost pored znanja i pameti... A ovi klinci to jos nemaju... Mozda osvoje neki trofej dok se ne budu smatrali favoritom, bez pritiska a kada to breme dodje nema ni traga trofejima... Mozda za koju godinu...

  • Mile1970

    22. februar 2015 | 22:25

    Svaka cast Miloje za razliku od nekog ipak si fospodin.Samo pusti klince da ovako igraju i protiv glodara.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA