JOKIĆ: Zvezda je pobedila zasluženo, bila je bolja

U finalu Kupa Koraća Crvena zvezda je večeras u Nišu pobedila Mega Leks sa 80:74 i osvojila treći trofej zaredom

  • 4

Talentovani košarkaš Mega Leksa Nikola Jokić rekao je da ne bi bilo nezasluženo i da je njegov tim slavio u finalu Kupa Radivoja Koraća.

- Zvezda je pobedila zasluženo, bila je bolja. Nismo uspeli da iskontrolišemo meč do kraja. Propustili smo veliku priliku, igrali egal do same završnice i ne bi bilo nezasluženo i da smo mi slavili - rekao je Jokić.

Jokić je sa 18 poena uz plejmejkera Nenada Miljenovića (21) bio najefikasniji u timu Dejana Milojevića, a raspoložen za igru bio je i Rade Zagorac (10), koji je promašio ključnu trojku minut pre kraja.

- Čestitam Zvezdi na pobedi, ali mislim da smo bili bolji rival i da smo zalužili možda i više od njih da slavimo. Imali su sreće. Nama će ovo iskustvo značiti u nastavku sezone, jesmo mlad tim, ali to ne sme da bude opravdanje za poraze - rekao je Zagorac.

U finalu Kupa Koraća Crvena zvezda je večeras u Nišu pobedila Mega Leks sa 80:74 i osvojila treći trofej zaredom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ha ha ha

    23. februar 2015 | 09:19

    Zagorac priča o sreći a 3-4 trojke im ulaze iz očaja pa čak i od tablu.... da se borila Mega to stoji ali o sreći pričati. .... Bravo Jokicu , sledeća sezona si Zvezdin

  • marko

    23. februar 2015 | 08:58

    Vodili ste cisto zato sto sti je Zvezda jako lose odigrala prvo poluvreme.Losa odbrana,los sut,za razliku od vas koji ste sve pogodili.Kad se stegla odbrana i pocelo da pogadja u drugom poluvremenu napravila se razlika,tacnije stigao se minus iz prvog poluvremena.Da ste zasluzili pobedili bi.Tako da nastavite da trenirate bice mozda bolje!

  • Bobinator

    23. februar 2015 | 10:14

    Dodji ti u Zvezdu sledeće sezone :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA