Komedija posle finala: Jović hteo da skine mrežicu, Ilić mu rekao "Nisi osvojio Evroligu"! (VIDEO)

Baš kao što je običaj posle osvajanja trofeja da igrači skidaju mrežice sa obruče, hteo je isto da uradi i plejmejker Zvezde, ali mu je tim menadžer poručio da to ne radi

  • 20

Zabavljali su se dobro košarkaši Crvene zvezde posle pobede u finalu i trećeg uzastopnog osvajanja Kupa Radivoja Koraća, a jedan od najraspoloženijih je bio Stefan Jović kome je ovo bio prvi trofej u crveno-belom dresu.

Mladi plejmejker je po završetku meča dok je davao izjave novinarima zatražio makaze da iseče mrežicu, kao što uvek rade košarkaši posle osvajanja nekog trofeja, ali je vrlo brzo dobio odgovor od tim menadžera Nebojše Ilića koji se našalio sa njim.

On mu je rekao da mu ne treba mrežica, jer nije osvojio Evroligu, pa da mora da skida mrežicu, međutim, Jović se nije dao i pojasnio mu da je ovo za njega kao osvajanje Evrolige i nastavio da traži makaze.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    23. februar 2015 | 10:30

    ..XXAAXXAA..Sto je sigurno,sigurno je,KO ZNA DA LI CE JOS NESTO U ZIVOTU OSVOJITI,ISTO KAO I NECA ILIC..XXAAXXAA..Jovic ga je preduhitrio,taman se Nebojsa "krisom" spremao da UZME mrezicu DA PP APARAT IMA DRUSTVO U VITRINAMA ZA TROFEJE U ZELEZNIKU,ali...XXAAXXAA..Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

  • Srle

    23. februar 2015 | 10:39

    Ala je nekom krivoooo

  • ЛанМи

    23. februar 2015 | 10:16

    Hahaha kraljina!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA