Čelsi potpuno uz Srbina, upućena žalba na Matićevu suspenziju!

U Londonu su svi složni u oceni da je moguća pauza Nemanje Matića nezaslužena i ne pomiruju se sa odlukom kojom bi važan šraf u četi Žozea Murinja izostao sa tri utakmice

  • 5

Murinjo zbog Matića napao englesku televiziju: Mogao je da mu prekine karijeru!

Čelsi je imao rok do utorka da uputi žalbu, ali su ljudi iz londonskog kluba odmah to učinili, iako Žoze Murinjo nije optimističan.

- U prošlosti se nije dešavalo da nam se uvaže žalbe, pa ne verujem da će i sada biti drugačije. Matić je zbog starta Barnsa mogao da završi karijeru. Imao je sreće što se nije povredio i opravdavam njegovu emotivnu reakciju. Ukoliko dobije tri meča suspenzije, koliko će odsustvovati Barns? - upitao je Murinjo.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Matić će najverovatnije propustiti finale Liga kupa protiv Totenhema u nedelju, ali i još dve prvenstvene utakmice protiv Vest Hema i Sautemptona.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Reprezentativac Srbije ove sezone jedan je od ključnih igrača "plavaca" i Murinjov miljenik. U svim takmičenjima odigrao je 36 utakmica i postigao tri gola.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vavilonac

    23. februar 2015 | 14:49

    Retko posten decko...opravdavam ovakav potez.

  • pitanj3?

    23. februar 2015 | 15:10

    Iako se vidi da je isao nna loptu i da mu je Matic presjekao, start je bio pregrub, za crveni, moglo je svasta da bude, kao Eudardo u Arsenalu..

  • Bosna

    23. februar 2015 | 18:52

    E, jbg! Ako Maticev nasrtaj nije za crveni, sta je onda??! Budimo realni, braco Srbi! Druga je stvar sto je onaj faul za zatvor!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA