Marko Rojs otkrio zašto je ostao u Dortmundu!

Fudbaler Borusije nije razmišljao o tome da li će da napusti Vestfalen

  • 4

Mnogi su verovali da će Marko Rojs kao i mnogi pre njega napustiti Borusiju iz Dortmunda, pogotovo imajući u vidu da su se za njegov potpis borili klubovi poput Mančester junajteda i Sitija, Bajerna, Reala i PSŽ-a.

Ipak, reprezentativac Nemačke je produžio ugovor sa "milionerima" do 2019. godine.

- Odlučio sam se za Borusiju jer je ona najbolja za mene. Dortmund je moj rodni grad, ovde mi živi porodica, tu imam prijatelje. Postoji i život posle fudbala, zar ne? Ali osvajanje Bundeslige i dalje mi je najveći cilj. Želim to da uradim u svom gradu - rekao je Rojs pa zaključio:

- Daću sve od sebe da se to ostvari, imam jako dobar osećaj da će se to dogoditi jednog dana.

Dortmund je i dalje 12. na tabeli, i nalazi se u seriji od tri pobede. Ove nedelje ga očekuje okršaj u osmini finala Lige šampiona sa Juventusom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mik

    24. februar 2015 | 08:43

    Bravo majstore. Bolje igrati za 5 miliona za klub koji voliš odmalena i u gradu gde si rođen,nego za,recimo , 8 miliona u nekom klubu gde ćeš biti samo jedan od mnogih i gde ćeš igrati bez trunke emocija.

  • Navijac

    24. februar 2015 | 02:25

    Tako je bre Rojs.BvB bre!

  • Hej-Hej

    24. februar 2015 | 11:11

    Svaka cast,lepo je znati da neko zeli da provede celu karijeru i u nekom drugom klubu a da nisu real,barsa,bajern,man.jun...to znaci da ljudskost jos nije umrla

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA