LALATOVIĆ: U Turskoj smo pobeđivali, jer smo imali tri obroka dnevno!

Ne daj Bože da smo izgubili. Odrubili bi nam glavu kao da ovde teku milioni, rekao je dan posle remija u Nišu, trener crveno-belih

  • 42

Fudbaleri Crvene zvezde su razočarali i propustili šansu da na prolećnoj premijeri protiv Radničkog iz Niša pobedom smanje zaostatak za Partizanom na tabeli Jelen Superlige. Bleda partija igrača u crveno-belim dresovima i nemogućnost da ugroze golmana Nišlija naišla je na mnogo kritika u javnosti, naročito kada se uzme da su isti fudbaleri tokom priprema pobeđivali mnogo jače ekipe poput BATE Borisova i Rubina.

Nenad Lalatović je nakon utakmice bio vidno razočaran i ljut, a alibi za slabo izdanje svojih izabranika je našao u lošem terenu, što je i nekoliko puta tokom jesenje sezone činio posle loših rezultata. Međutim, dan kasnije je pored tog razloga naveo još jedan koji nije samo produkt dešavanaj u svlačionici.

ZAŠTO JE ZVEZDA ZARIBALA U NIŠU? Šampionski voz nema lokomotivu (FOTO)

- Nismo odigrali na nivou, a ako je neko kriv, onda sam to ja. Nema razloga za nervozu i dizanje tenzije. Neću da zbog remija u Nišu skinem nekome glavu, ali hoću da se pojedem što nismo pobedili. Mogu da kažem da mojim igračima nije lako. Nemoguće je da je tolika razlika između igara u Turskoj gde je sve plaćeno i sve im je za džabe i izdanja kada se vrate u Beograd - zapitao se više za sebe Lalatović i sam odgovorio.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Na pripremama su imali tri obroka, užinu, sokove, nema stresa. Ovde imaju mnogo privatnih stresova, ali o tome ćete morati sa njima. Ne daj Bože da smo izgubili. Odrubili bi nam glavu kao da ovde teku milioni - rekao je za "Mocartsport" šef stručnog štaba šampiona Srbije.

NE BI MI BILO ŽAO I DA JE RADNIČKI POBEDIO,  A DA JE BIO LEP FUDBAL

Zvezda tokom čitave utakmice nije uspela da napravi nijednu ozbiljniju šansu i ugrozi gol protivnika i viđeno je mnogo propusta u igri čitavog tima, ali je mladi strateg deo opravdanja za lošu igru svoje ekipe pronađšao u džombavom i neravnom terenu.

Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

- Pričao sam sa igračima na poluvremenu i oni su mi se požalili, a ja im verujem. Rekli su mi da ne mogu da povežu pasove zbog lošeg terena. Dešavalo se da Pavićević povede loptu, ona odskoči o džombu i udari ga u rame. Parker krene u kontru, lopta u ode iza leđa i zbog toga sam ja to rekao. Mogli samo da damo gol samo iz prekida, a niži smo od njih. Nismo se prilagodili na uslove, Ne bi mi bilo žao ni da je Radnički pobedio, a da je bio lep fudbal.

(Telegraf.rs/ Izvor: Mocartsport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Savica

    24. februar 2015 | 21:48

    NIS JE POZNAT PO DOBROM ROSTILJU I BUREKU. TO SU DOBRI LJUDI I DA STE REKLI DA SU VAM FUDBALERI GLADNI SIGURNO BI VAS NAHRANILI.

  • Revivo

    24. februar 2015 | 20:37

    Lalatovicu,daj ne lupetaj vise molim te!!

  • Delije-Berane

    24. februar 2015 | 22:54

    Bruka,ne znaju ovi momci ciji dres nose i koliki je to samo ponos da igraju za taj klub.Ali ovo je najgori izgovor koji sam cuo u ovoj deceniji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA