Zvezda srušila Obrenovac za 2 minuta, pogodio i Orlandić!

Rezervisti srpskog šampiona sa 2:0 savladali trećeligaša u prijateljskom meču na pomoćnom stadionu Marakane

  • 10

Samo dan nakon što su odigrali sraman meč u Nišu, fudbaleri Crvene zvezde dočekali su na pomoćnom stadionu Marakane još jedan Radnički, ali iz Obrenovca, koji su ''častili'' sa dva gola - 2:0 (0:0).

Kombinovani sastav Crvene zvezde bio je bolji rival u većem delu utakmice, ali sve do sredine drugog poluvremena crveno-beli nisu uspevali da ozbiljno ugroze gol požrtvovane ekipe Radničkog. Ipak, u dva minuta, Crvena zvezda je rešila meč.

U 68. minutu nakon prodora Avramovskog i dobrog centaršuta, Petar Orlandić je uspeo da zatrese mrežu. Imao je Zvezdin napadač nekoliko upotrebljivih lopti tokom ove utakmice, ali izostala je realizacija.

Odmah nakon prvog, pao je i drugi pogodak. Ovoga puta, strelac je bio Marko Mijailović, koji je dobro iskoristio svoje minute na ovoj utakmici. Zapaženi su na ovom meču bili i kapiten Mihailo Ristić, od kojeg je kretala većina napada našeg tima. Pored njega, dobre partije su pružili i Bosančić i Katai.

Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda - Radnički Obrenovac 2:0 (0:0)

(Orlandić 68, Mijailović 69)

Crvena zvezda: Kahriman (Trkulja), M. Mijailović, M. Stojanović, Mbođ, S. Đorđević, Ristić, Bosančić, Avramovski, Katai, Salami, Orlandić.

Radnički: Dikić, Ranđelović, Cikuš, Trajković, Srećković, Abazi, Jevremović, Todić, Lečić, Despotović, Stojković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Savica

    25. februar 2015 | 08:02

    OSTALO IM SA PRIPREMA DA DERU TRECELIGASE. A MOZDA SU I NESTO POJELI PRE UTAKMICE.

  • Boringkid

    24. februar 2015 | 22:03

    Ovaj lalatovic izveo bolji rezervni sastav danas, nego juce prvi tim... Samo rajkovic na golu, i neko umesto bosancica, i ovaj tim bi dao bar dva komada radnickom...

  • Vuk

    25. februar 2015 | 06:19

    Delije, sad je opet sve ok...pokazala je zvezda da ima karakter I vratila se na pobednicki kolosek! Nista ne brinite, voli vas vas Zvezdan! hahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA