Evo koliko se ljudi kladi na Zvezdu i Partizan da će biti šampioni ABA lige, a koliko na ostale! (FOTO)

Specijalizovani sajt za kladioničare napravio je presek o tome na koji tim ima najviše uplata da će osvojiti titulu prvaka regionalnog takmičenja

  • 7

Ligaški deo ABA lige se polako bliži kraju i uskoro će početi plej-of, a odavno je počelo da se nagađa i licitira sa timovima koji će se plasirati, kao i o potencijalnom šampionu. Naročito to čine kladioničari koji prognoziraju i uplaćuju novac na to koji tim će se na kraju domoći šampionskog prstena u regionalnom takmičenju.

Verujemo da sve i kladioničare i navijače Crvene zvezde i Partizana zanima kome svetski bukmejkeri daju najveće šanse za osvajanje ABA lige, kao i na koga pada najviše uplata, aupravo takvo istraživanje je uradio jedan specijalizovani sajt za kladionice koji je svoje rezultate prikazao na grafikonu.

Kao što je i očekivano i što preovladava mišljenje u ovdašnjoj košarkaškoj javnosti, opklade najčešće padaju na to da će Crvena zvezda podići šampionski pehar, jer više od polovine uplata na to ko će biti prvak jeste na njeno ime, a uglavnom se klade na kvotu 1,15 koja i nije baš prevelika niti zanimljiva domaćim kladioničarima.

Drugi favorit za osvajanje trofeja jeste Partizan u koga imaju dosta poverenja, iako su imali dosta problema ove sezone oko sastava tima, ali očigledno serija pobeda u 2015. godini vraća poverenje u njih. Mora se priznati da je i kvota na crno-bele itekako dobra i da iznosi čak 13.

Printskrin: oddschecker.com Printskrin: oddschecker.com

Kada su u pitanju ostali timovi učesnici ABA lige, na trećem mestu po tome koliko uplata ima na šampionsko mesto se nalazi prošlogodišnji finalista Cedevita, a interesantno je da nema prednost nad Partizanom iako je na nju manja kvota, 10.

Takođe u prvih pet na koje padaju uplate da će biti osvajači ABA lige se nalaze i još aktuelni šampion Cibona i Levski iz Sofije, iako ove ekipe nemaju šansu da se uopšte plasiraju u plej-of, a zanimljivo je da u prvih pet po broju uplata uopšte nema Budućnosti koja zauzima drugu poziciju na tabeli i sigurno će se plasirati u polufinale.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dve stvari mi ovde nisu jasne

    25. februar 2015 | 01:00

    Prva stvar mi nije jasna ko je i zašto bacio pare za Levski? I šta je ovo Partizan MOBTEL.Kakav bre Mobtel? Realno uskoro će završiti kao i oni.Jedino to ako je neko aludirao.

  • Miloš

    25. februar 2015 | 00:42

    Pametni su..

  • Franjo

    25. februar 2015 | 07:51

    MOBITEL ha,ha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA