SUKOB PEKOVIĆA I GARNETA! NBA Zvezda vikala na bivšeg košarkaša Partizana

Centar Minesote Timbervulvsa osetio je gnev 38-godišnjeg veterana

  • 8

Kevin Garnet se vratio u Minesotu, i sada njegova pravila važe u kući. Svi igrači su obavešteni da, ako žele da zadrže svoje mobilne telefone, neće smeti da ih koriste u svlačionici. Jer će ih, u suprtonom, Garnet baciti u klozetsku šolju.

Na prvom treningu po povratku u Timbervulvse, NBA veteran je počeo da zavodi red - i to tako što je vikao na bivšeg košarkaša Partizana, Nikolu Pekovića!

O tome je pričao Riki Rubio novinaru AP-a, Džonu Kravčinskom, koji je potom to podelio na Tviteru.

- Već je stigao dva puta da viče na Peka, jer je hteo da se ovaj što pre vrati u odbranu. Ne znam da li je iko ikada tako vikao na Peka - napisao je novinar.

Dan ranije, Garnet se odlučio da zastraši mladog Zeka Lavina, ovogodišnjeg pobednika u zakucavanju na Ol star vikendu. Lavin je rođen 1995. godine, iste one kada je Garnet draftovan.

Tinejdžer koristi ormarić koji je nekada pripadao 38-godišnjem košarkašu. Levin je ponudio legendi da mu vrati ormarić, ali Garnet to nije hteo, već je izabrao onaj pored, kako bi samo sedeo tu blizu Lavina, da ga posmatra.

- Ovo je njegov ormarić, i ja sam zapravo uplašen, jer mislim da će pričati nešto o tome kako ja koristim njegov ormarić - iskreno je rekao Lavin.

Garnet je proveo 12 godina igrajući za Minesotu, da bi 2007. godine prešao u Boston, igrajući za Seltikse do 2013. godine. Odatle je otišao u Bruklin, a trejdovan je u Timbervulvse, u kojima bi najradije završio karijeru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    25. februar 2015 | 11:04

    Peki leva Grom-desna Munja ima da se upiski Garnet.

  • Huan

    25. februar 2015 | 11:27

    Verovatno ga "Pek" nije razumeo. Ali ne bi trebalo Garnet da se zeza berancem da ne bi otisao u penziju malo ranije

  • Miki2

    25. februar 2015 | 11:31

    Da sam na Pekovom mestu, uzvratio bih jos kako! Arogantne NBA "zvezde"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA