TOP 10 LALATIZAMA: Svi najsmešniji izgovori Zvezdinog trenera!

Izabrali smo deset izjava Zvezdinog trenera oko kojih bi navijači mogli da polemišu

  • 25

Ne može se osporiti Nenadu Lalatoviću da vrlo strastveno obavlja posao trenera Crvene zvezde, kluba za koji je igrao Međutim, situacija u klubu je daleko drugačija od one koja je bila kada je on nosio crveno-beli dres, tako da mu sadašnji posao donosi mnogo više stresa nego inače.

U svakom slučaju, nekoliko njegovih izjava navelo je navijače na burne rasprave i kritike.

Da li je bilo traženje alibija, ili prosto iskren nastup pred medijima, najbolje će proceniti oni kojima se Lalatović obraća - najpre navijači.

Izabrali smo deset izjava Zvezdinog trenera oko kojih bi navijači mogli da polemišu.

Izjava posle 0:0 sa Radničkim iz Niša: Dva pasa nisu mogli da se naprave po ovakvom terenu. Uprkos tome, hteli smo da pobedimo, ali nismo uspeli da postignemo pogodak i pored prilika koje smo stvorili u samom finišu. Ne radi se o tome da smo bili iznenađeni taktikom protivnika, već moji igrači nisu mogli da se prilagode ovom terenu. Na pripremama smo imali idealne terene, ali ovde ne može da se igra fudbal. Mislim da bi trebalo mnogo više da se ulaže u terene u Srbiji.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Izjava posle 0:0 sa Radničkim iz Niša: Na pripremama su imali tri obroka, užinu, sokove, nema stresa. Ovde imaju mnogo privatnih stresova, ali o tome ćete morati sa njima. Ne daj Bože da smo izgubili. Odrubili bi nam glavu kao da ovde teku milioni.

Izjava posle 0:0 sa Radničkim iz Kragujevca: Neću da se bavim spornim situacijama, ali je ofsajd bio čist i vi ste to bolje videli i od mene. Ne mogu da utičem na krađu. Ne razumem da 45 minuta igraš sa igračem više i tražiš od svojih igrača da se brane, nećeš da igraš fudbal, nećeš da napadneš... Valjaju se po terenu, ispucavaju loptu, golman im dobija žuti karton zbog odugovlačenja, umesto da napadnu Crvenu zvezdu i probaju da pobede, oni se brane.

Izjava posle pobede 1:0 nad Donjim Sremom: Ne mogu da dovedem Mesija, ali videćemo ko će posle zime ostati. Novca nemamo, ovde mogu da igraju samo zvezdaši.

Izjava posle poraza od Partizana 0:1: A šta reći na napad redara na moje igrače nakon meča? Kada je jedan od njih šutnuo mog fudbalera. I to mora da se zna. Kao i da je postojao neviđen pritisak na sudije tokom poluvremena da se Partizan neće vratiti na teren ukoliko sudija Mažić ne bude isključio mog igrača. A, što su čupali i vukli Jovića, dete od 16 godina, to ništa.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Izjava posle remija 0:0 sa Napretkom: U našem fudbalu je sve moguće i pribojavao sam se da neću voditi tim. Nije bilo primereno ali nisam mogao da se iskontrolišem. Međutim, bio sam isprovociran. Kada sam video da nam nije sviran penal rekao sam “Da li je ovo moguće” i u tom momentu taj čovek, koji je se popeo na našu klupu, pljunuo me je. Kada sam osetio miris piva iz njegove pljuvačke na licu, nisam mogao da se iskontrolišem.

Izjava pred utakmicu sa Borcem iz Čačka: Mislim da će igrati zatvoreno, i na kontru. Spremni smo na to, Zvezda uvek ide na pobedu, mada su je i oni najavili, Ipak, mi nismo Zvezda iz Malog Mokrog Luga, već ona prava.

Izjava pred večiti derbi sa Partizanom: Ne beži nama Partizan 15 bodova, nego četiri. Ustvari, ne beže četiri, nego imaju utakmicu manje. Ali su imali sreće sad što je bila ova gej parada. To im je pomoglo.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Izjava pred početak prolećnog dela sezone: Najbliži tituli u ovoj sezoni je prvoplasirani tim. Partizan bi trebalo ovu ligu da igra žmureći, zato bih mu dao prednost.

Izjava kao odgovor na tvrdnju da Srbija nema dobre fudbalske stručnjake: Velika je besparica.Voleo bih da u srpski fudbal dođu i rade jedan Murinjo, Kapelo ili Ferguson, pa da vidimo šta bi oni uradili.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    25. februar 2015 | 23:26

    Gde mu je kompas!!!??? :D

  • Milan

    25. februar 2015 | 23:17

    Ahahahahah tralalatović,koliko želim pobedu protiv jagodine toliko i nerešen rezultat samo ovog da smenimo

  • Dorat

    25. februar 2015 | 23:48

    Treba ga najuriti... Odmah, nocas!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA