ROTERDAM DRHTI: Navijači Rome dolaze po osvetu!

Holanđani ne prepuštaju ništa slučaju, jer strepe da će Rimljani uzvratiti istom merom za to što su pretrpeli od Fejenordovih huligana.

  • 0

Policija u Roterdamu preduzima opsežne bezbednosne mere uoči revanš meča između Fejnorda i Rome u Ligi Evrope, koji je nakon nereda koje su holandski navijači napravili u Rimu proglašen mečom visokog rizika.

Navijači Fejnorda su se uoči prvog meča, koji je završen rezultatom 1:1, sukobili sa policijom i demolirali istorijski centar Rima.

Liga Evrope već počela na ulicama Rima: Policija hapsila navijače Fejenorda (VIDEO)

Zbog straha od eventualne osvete navijača Rome, portparol roterdamske policije Gijs Van Nimvegen rekao je da će, ukoliko bude bilo potrebno, izbaciti ekstremne gostujuće navijače iz grada.

On je dodao da se procenjuje da će oko 2.700 navijaca Rome stići u Roterdam za mec na De Kajp stadionu i da 10 odsto njih mogu da budu "potencijalna opasnost".

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Holandske vlasti su ponudile finansijsku pomoć za obnovu 400 godina stare fontane Barkače koja je oštećena u neredima navijača Fejnorda.

NASTAVLJA SE DIVLJANJE U RIMU: Huligani Fejenorda upropastili Španski trg! (VIDEO) (FOTO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA