Bivši Zvezdin omladinac debitovao golom za Čukarički!

Brđani odigrali prijateljski meč protiv Žarkova, na stadionu Obilića, u kom su slavili rezultatom 4:1

  • 0

Fudbaleri Čukaričkog savladali su, u prijateljskoj utakmici, ekipu žarkova rezultatom 4:1, a meč je, pored dva gola Mandića, obeležio i debi bivšeg omladinca Crvene zvezde Lazara Đurovića za Brđane.

I bolji nije mogao da poželi, jer je u 65. minutu meča postigao svoj prvenac za tim sa Banovog Brda, gde je pre neki dan ''prebegao'' sa Marakane. Iz Čuke su tada istakli da je Đurović želeo samo kod njih da igra, dok su iz Zvezde rekli da on i nije igrač za prvi tim crveno-belih.

Kiša, koja je padala tokom celog dana u Beogradu, nije usporila rezerviste Čuke da sa četiri komada isprate Žarkovčane sa Vračara, gde je meč i odigran. Već posle 15 minuta bilo je 2:0 za superligaša sa Banovog Brda, a strelac oba gola bio je Staniša Mandić.

Zvezdin predsednik: Preterali ste sa pričama o Đuroviću, on nije naš biser!

Foto: MNpress Foto: MNpress

U drugom poluvremenu Čuka je na teren izašla u izmenjenom sastavu. Šansu da zaigraju uz prvotimce dobila su i dva omladinca, koja su to iskoristila na najbolji mogući način. Mladi Đurović je sa 16 metara lepim udarcem matirao golmana Žarkova i u 65. minutu Čukaričkom doneo trostruku prednost. Vojnović je u 76. smanjio na 3:1.

Posle odbitka, sa 2-3 metra od gola smestio je loptu iz leđa Ristića. Konačnih 4:1 na semafor u 83. minutu postavlja omladinac Trajković. Veštim i preciznim udarcem unutar kaznenog prostora loptu je poslao u suprotan ugao golmana Žarkova.

Čukariči takmičenje u Superligi nastavlja u subotu. U okviru 17. kola gostuje Novom Pazaru.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Teren: Stadion Obilića na Vračaru

Gledalaca: 50

Sudija: Jovan Šegrt (Beograd)

Strelci: Mandić u 10 i 15, Đurović u 65, Trajković u 83 za Čukarički i Vojnović u 76 za Žarkovo.

FK Čukarički: Stevanović (Ristić), Brežančić, Ostojić (Ukah), Rendulić (Lukas), Stojković, Srnić D. (Đurđević), Regan (Todorović), Pavlović (Trajković), Srnić S. (Alimpijević), Matić (Mirosavljević), Mandić.

FK Žarkovo: Jevtić, Petrović, Savković, Jusufi,Šipčić, Cvetković, Garić, Aničić, Petković, Dabić, Perić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA