Nek se spremi Novak: Hrvatsko čudo od tenisera upropastilo Marija! (VIDEO)

Neočekivan epilog četvrtfinalnog meča u Dubaiju. Borna Ćorić odigrao meč iz snova protiv trećeg na svetu

  • 18

Iznenađenje turnira za sada u Dubaiju. Borna Ćorić (18), mladi hrvatski teniser deklasirao je Endija Marija u četvrtfinalu turnira iz serije 500 6:3, 6:1.

U sat i 20 minuta igre smo postali svedoci da komšiluk i definitivno dobija tenisera za velika dela, kojem se najveća rezultatska dostignuća prognoziraju još od juniorskih dana.

Momak koji će u polufinalu igrati protiv pobednika duela Federer - Gaske dominirao je od prvog do poslednjeg gema protiv trećeg na svetu, nateravši hrvatske medije da kao nikad, uživo rade tekstualni prenos njegovog meča.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Bornu ćemo imati prilike da uživo gledamo narednog vikenda, kada bude predvodio reprezentaciju Hrvatske u Dejvis kup okršaju protiv Srbije.

Tada bi trebalo da dođe do prvog susreta njega i Novaka Đokovića, sa kojim bi doduše mogao da odigra i u Dubaiju premijerni meč, ukoliko se Srbin i Hrvat nađu u finalu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rt

    26. februar 2015 | 17:57

    Oni porede Novaka i Marija neverovatno. Pa jedino Novak od tenisera u vrhu ne gubi od nekih anonimusa svi ostali vise puta su bili preslisani. Jedan je Nole .

  • Толе-Боле

    26. februar 2015 | 18:38

    Ноле овакве доручкује :-D

  • Lala

    26. februar 2015 | 20:22

    Jos pasulja pa ce vidimo!Trenutno je on za Noleta laksi trening.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA