Defanzivac Borusije: Nisu nam pune gaće od Bajerna!

Levi bek "milionera" Marsel Šmelcer kaže da se njegov tim ne boji pritiska giganta iz Minhena posle kiksa protiv Štutgarta

  • 0

I ova sezona obećava spektakularnu završnicu Bundes lige. Nemačko prvenstvo godinama se odlučuje u poslednjem kolu, a ako je suditi po trenutnoj situaciji, očekuje nas žetoka trka na titulu između Borusije Dortmund i Bajerna. Aktuelni šampion sinoć je odigrao neverovatan meč protiv Štutgarta 4:4, ali je na kraju ostao bez dva planirana boda i pružio šansu Bavarcima da im se pobedom u Nirnbergu približi na tri boda...

- Utakmica je za gledaoce bile sjajna, ali za nas baš i nije jer nismo pobedili. Imali smo više šansi od rivala, ali moram da priznam i da je Štutgart odigrao fenomenalno. Ne sećam se kada smo za deset minuta primili tri gola. Ne sećam se da li smo ikada... Ostaje gorak ukus kada nadoknadite prednost rivala, zatim povedete i primite izjednačujući gol u sudijskoj nadoknadi - istakao je posle vatrenog remija levi bek "milionera" Marsel Šmelcer.

Pritisak Bajerna će sada biti mnogo veći, ali u taboru Borusije ne strahuju od Bavaraca...

- Nisu nam pune gaće od Bajerna! Gospodari smo situacije i sve držimo u svojim rukama. Analiziraćemo gde smo grešili protiv Štutgarta, i već protiv Volfsburga ćemo se vratiti na pobednički kolosek - optimista je Šmelcer.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA