Da li je "Gladijator" spas za nekadašnjeg polufinalistu Lige šampiona?

Rasel Krou zagolicao je maštu svim navijačima Lidsa, kada je na tviteru upitao da li je dobra ideja da kupi engleskog velikana koji trenutno proživljava teške trenutke

  • 1

Nekadašnji premijerligaš i učesnik Lige šampiona, Lids junajted bio je u vlasništvu 'Eleonora Sports Limiteda' i kontroverznog Masima Ćelina. Italijan je proglašen krivim za utaju poreza i posle zabrane vođenja kluba prodao je sve akcije.

Svetlo na kraju tunela mogao bi da donese slavni oskarovac Rasel Krou koji je "zapalio" tviter i navijače Lidsa pitanjem šta misle o ideji da kupi klub.

Ukoliko bi postao vlasnik Lidsa, Krou bi ispunio dečački san. Poznato je da je Rasel od malih nogu veliki navijač tima iz Zapadnog Jorkšira i u Australiji je preko Bi Bi Sija pratio sve mečeve tima sa "Eland Rouda".

On je već suvlasnik Saut Sidnej Rabitonsa, ragbi ekipe koji se takmiči u nacionalnoj ligi Australije, pa mu vođenje kluba ne bi bilo strano.

Printskrin: Youtube/PictureBoxFilms Printskrin: Youtube/PictureBoxFilms

Prema specijalizovanim sajtovima glumac poseduje oko 80 miliona dolara, ali bi samo njegovo ime privuklo veliki broj sponzora i zavidnu količinu novca koji su u ovom trenutku preko potrebni engleskom velikanu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA