SEKS SKANDAL: Osvaldo ne prestaje da šokira!

Kontroverzni fudbaler nije stigao ni da debituje za Boku, a već se vraća u Evropu!?

  • 1

Pablo Osvaldo je ispunio dečački san kada mu je Sautempton dao dozvolu da ode na pozajmicu u Boku Juniors. Maštao je da bude heroj prepune "Bombonjere" u rodnom Buenos Ajresu, ali izgleda da neće dočekati da obuče dres voljenog kluba.

A i  kako bi kada je tek što je stigao napravio skandal! Pre utakmice sa Temperlejom, on i tri saigrača su krišom uveli  žensku osobu u hotelsku sobu.

Da stvar bude gora otkrio ih je trener Rodolfo Arubarena, a iako su Huan Martinez, Leandro Marin i Džonatan Kaljeri bili "saučesnici", Osvaldo je označen kao kolovođa i glavni krivac za sve.

Arubarena je bio besan i odmah zatražio od klupskih čelnika da se pozajmica sa kontroverznim napadačem raskine.

Bilo je predviđeno da Osvaldo debituje protiv Montevideo Vonderersa u okviru Kupa Libertadores, ali je sva prilika da će nakon ovakvog ispada završiti epizodu u Boki pre nego što je započeo.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Osvaldo je tokom cele karijere problematičan, a nedavno se i sa Interom razišao posle pokušaja da se na terenu obračuna sa saigračem Maurom Ikardijem.

Napadač Intera pesnicama hteo da bije saigrača protiv Juventusa (VIDEO)

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA