LALATOVIĆ: Odlazim ako čujem sa Severa "Nešo, odlazi"!

Trener crveno-belih je rekao da ima podršku uprave i da postoji samo jedna situacija zbog koje bi mogao da podnese ostavku

  • 24

Mnogo se briga nadvilo nad Nenadom Lalatovićem, loši rezultati Crvene zvezde u poslednje vreme i samo jedan trijumf u pet takmičarski mečeva stoje poput Damoklovog mača nad njegovom glavom. Međutim, strateg šampiona Srbije i dalje istrajava u svome i ne namerava da napusti brod koji tone.

To je potvrdio i pred meč protiv Jagodine obajsnivši da je uprava i dalje uz njega, a napomenuvši jedinu u situaciju u kojoj bi istog trenutka podneo ostavku, a to je ukoliko se umešaju navijači.

- I dalje sam tu. Uprava me ne pritiska. Ukoliko armija navijača bude htela da odem, otići ću. Čist sam pred sobom. Ako se sa "Severa" bude čulo "Nešo, odlazi", ja ću otići - rekao je Lalatović novinarima.

Samo tri postignuta gola u takmičarskim mečevima ostavila je na udaru ne samo mladog stručnjaka, već i fudbalere koji nose crveno-beli dres. Posle remija u Nišu na udaru zvezdaške javnosti su bili Vukan Savićević i Nenad Gavrić, koji je posebna meta, jer je došao iz Lalatovićevog bivšeg kluba Napretka, a do sada je vrlo malo pokazao.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Gavrić je u Zvezdi bio pre mene i ima kvalitet da bude tu. Kada je u Napretku igrao protiv Partizana bio je najbolji u pobedi. Njegov problem je što je mesto na desnom krilu zacementirano za Darka Lazovića, a tu je najbolji i bio bi za 40% bolji da igra na toj poziciji. Što se Vukana tiče bio je najbolji na pripremama - kazao je Lalatović.

Neefikasnost je najveća boljka tima sa Marakane i to se videlo u Nišu protiv Radničkog. Još se čeka na Luku Jovića, ali i na zimska pojačanja Parkera i Orlandića koji bi mogao da dobije priliku u utakmici sa Jagodinom.

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

- Srećom ostao je isti zaostatak za Partizanom, ali mi izgovora više nemamo. Upoznati smo sa Jagodincima, psihički smo se spremili, znamo da imaju dobre kontranapade, ali verujem da ćemo u nedelju odigrati mnogo bolje. Naš problem je realizacija. Nadam se da ćemo i to rešiti i očekujem da će Jović pokazati da je sazreo. Orlandić je fizički spreman i nije daleko od prve postave - rekao je trener Zvezde.

Za susret koji se igra u nedelju na Gradskom stadionu u Jagodini od 15 časova, neizvesni su Savo Pavićević i Mamadu Mbođ koji imaju temperaturu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA