Rad smenio portparola posle prozivke Granta

Vladimir Savić dobio otkaz posle pominjanja Avrama Granta kao moguće legende Crvene zvezde

  • 0

Fudbalski klub Rad smenio je portparola Vladimira Savića zbog šale na račun trenera Partizana Avrama Granta.

Savić je, pozivajući novinare na konferenciju za medije, poslao poruku u kojoj se pita "da li će legenda Milvola postati šesta Zvezdina zvezda", aludirajući na transparent koji su navijači Milvola 2011. namenili Grantu, koji je tada sa Vest Hemom ispao iz Premijer lige.

- Žao mi je što je jedna rečenica šaljivog karaktera poprimila sasvim drugačije tumačenje. Naravno da kod mene nije postojao ni najmanji negativni kontekst niti želja da nekoga uvredim, samo sam želeo da budemo originalan i drugačiji - rekao je Savić.

On je dodao da se čuo sa kolegom iz Partizana Nenadom Danilovićem i da mu je drago što je Grant šalu prihvatio na pravi način.

- Pojedine kolege, nažalost, nisu, insistirajući na nečemu što apsolutno nije bila moja namera. Smatram da bi novinari pisanih medija trebalo da imaju svoj pečat, a ne da budu puki izveštači - rekao je on.

Ipak, klub sa Banjice nije imao razumevanja za njegovu šalu, pa je posle četiri i po godine odlučio da smeni Savića.

- Odluka o smeni doneta je zbog narušavanja imidža fudbalskog kluba Rad, koji je uvek poštovao sve svoje protivnike na terenu, a sportske prijatelje van njega. Izrečena izjava nije zvanični stav kluba i koristimo ovu priliku da se izvinimo svim eventualno uvređenim klubovima i pojedincima - navodi se u saopštenju Rada.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA