Pogledajte kako se Novak Đoković proveo u Malom Dnevniku, šta je naučio i savetovao novim drugarima! (VIDEO)

Srpski teniser je za vreme svog boravka u Srbiji našao vremena da se druži sa mališanima iz Malog Dnevnika i gostuje u njihovoj emisiji

  • 3

Najbolji svetski teniser Novak Đoković je za vreme odmora koji je proveo u Beogradu nakon osvajanja Australijan opena bio gost "Malog Dnevnika" na Javnom servisu namenjenog mališanima u celoj Srbiji.

Prvi reket planete je seo na vruću stolicu gde je odgovarao na pitanja male voditeljke i ostalih mališana i pričao o svom detinjstvu, svojim teniskim počecima i uspešnoj karijeri.

Kao pravi uzor dece u Srbiji Novak se podsetio i video snimka iz vremena kada je on bio sedmogodišnji klinac i kako je tada rekao da mu je najveća želja da postane svetski prvak što je uspeo i da postigne, čime je poručio mališanima da nikada ne odustaju od svojih snova i ciljeva u životu.

- Kao dete sam živeo u svojim snovima i zamišljao sebe kako jednog dana podižem šampionski pehar na Vimbldonu. Imao sam sreće da imam podršku svojih roditelja, da budem okružen stručnim ljudima koji su prepoznali moj talenat.

Đoković je naučio mališane o tome gde je bio napravljen prvi teniski teren u Srbiji, a za kraj je imao jedan važan životni savet da podeli svoj deci u Srbiji i šire.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    27. februar 2015 | 23:40

    Boze koliko su slatki, bravo za ove malisane. A Nole kao i uvek nasmejan, pozitivan i spontan.

  • Looko

    28. februar 2015 | 09:16

    Da je svaki stoti srbin miran i staložen kao nole mi bi bili švajcarci ;-) Kod nas kad imaš 5 glava u džepu ti si odma korleone :-)

  • XXX

    28. februar 2015 | 09:16

    Nole legenda!!! Ali djevojcica na kraju "Izvini, ali ja ne pratim fudbal" hahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA