SVAĐA LEPOTICA: "Namazana" Voznijacki htela da prevari Azarenku i sudiju! (VIDEO)

Skoro pet minuta trajao je prekid na set loptu za Beloruskinju nakon što je zakazao "hok-aj" sistem na turniru u Dohi

  • 1

Ne priliči damama da se ovako prepucavaju i međusobno i sa sudijom, ali u svetu sporta sasvim je drugačija situacija. To su pokazale Karolina Voznijacki i Viktorija Azarenka u svom četvrtfinalnom meču turnira u Dohi, a posebno "namazana" se pokazala danska igračica.

Pred kraj prvog seta Voznijacki je napravila jednu servis grešku, a zatim je na drugom servisu pogodila mrežu i lopta je upala u aut polje, što je automatski značilo duplu grešku i set poen za Beloruskinju. Međutim, lepa Karo se uhvatila za poslednju slamku i zatražila "čelendž", međutim, "hok-aj" sistem u tom trenutku nije funkcionisao i nastala je pauza koja je izazvala raspravu.

Azarenka je tvrdila da je bio očigledan aut i pokazivala prstima koliki govoreći Karolini da je i sama videla, što se kasnije i videlo na snimku, dok je Voznijacki tražila novi prvi servis, jer je smatrala da je prošlo previše vremena od trenutka kada je zatražila proveru. Sudija u stolici nije znao šta da radi, pa je pozvao i supervizora turnira da siđe, a još veća rasprava je nastala kada je odlučeno da se ponovi drugi servis.

Ipak, sve ovo nije pomoglo danskoj teniserki koja je na kraju izgubila 6:3, 6:1, dok je Azarenka uspela da se domogne finala gde će igrati protiv Lusi Šafarove.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA