Zvezda neće biti izbačena iz Superlige Srbije!

Iz Ljutice Bogdana je poručeno da ne postoji realna mogućnost da šampion bude prebačen u nići rang takmičenja zbog dugovanja prema bivšim igračima

  • 28

Spekulacije o tome da bi Crvena zvezda mogla da bude izbačena iz Superlige Srbije i prebačena u niži rang takmičenja zbog dugovanja prema bivšim saigračima, odbijene su u Ljutice Bogdana kao nemoguće da se dogode.

Čaršijom je tokom prethodnih dana prostrujala informacija da će UEFA izbaciti crveno-bele ne samo iz Evrope, već i iz najvišeg ranga takmičenja u Srbiji zbog dugova, a to je zateklo sve na stadionu "Rajko Mitić", međutim, naknadnom proverom je utvrđeno da to može da učini samo matični savez, u ovom slučaju Fudbalski savez Srbije i to ukoliko ne ispune svoje obaveze u datom roku.

Iz tabora šampiona Srbije ne kriju da moraju još novca da uplate, ali su podsetili da su umanjili svoj dug za dva miliona evra u prethodna dva meseca, a najavili su i da su spremili program kojim bi uspeli da reše situaciju, ali i da prolongiraju za neki naredni period određena potraživanja, kako saznaje "Sport".

Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

Crveno-beli imaju u planu da sve reše do 31. marta kada je poslednji rok da se pripreme izveštaji u cilju konkurisanja za evrolicencu, a taj posao se polako privodi kraju i finansijska konstrukcija bi trebalo da bude završena za mesec dana i da se odradi po završetku takmičarske sezone.

- Nije nam u planu rigorozna mera eliminacije u niži rang i za to ne postoji realna opasnost. Mi smo rešili dugove prema odlukama UEFA i FIFA i izbegli moguće sankcije. I ostatak potraživanja je planiran da se reši u doglednom periodu i pored činjenice da je Uprava nasledila probleme iz prošlosti - poručili su iz Zvezde.

(Telegraf.rs/Izvor: Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grizli

    28. februar 2015 | 13:00

    Oce,oce nego sta ce pa nije ona bogom dana da je drze vestacki kap biljku,pa Rendzers su izbacili nece zvezdu,

  • grobar do koske

    28. februar 2015 | 12:46

    ..To samo VI tvrdite, a u svemu tome se najmanje VI pitate, ako ima pravde i zakona, siguran ste UCESNIK 4 LIGE SRBIJE,a ako nema,i Partizan neka pocne bahato da se zaduzuje do visine vaseg duga,neka kupuje najskuplje,ali za razliku od vas i najbolje igrace u regioni i NAPAD NA ZAVRSNICU LIGE SAMPIONA,a za DUG ko jos mari..!!!..XXAAXXA..Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

  • Ja sam...

    28. februar 2015 | 12:28

    A da je neki drugi klub onda ekspresno cetvrta liga,e to je srpski fudbal i politicari...odmah privatizacija klibova

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA