Dva bivša partizanovca favoriti za trenera Hetafea ispred nekadašnjeg stratega Reala!

Milinko Pantić i Veljko Paunović mogli bi da dođu na upražnjeno mesto na klupi člana Primere, koji je smenio trenera prethodnog vikenda

  • 0

Španski Hetafe je u potrazi za trenerom, a kao jedni od kandidata pominju se srpski stručnjaci Milinko Pantić i Veljko Paunović.

Hetafe je pre nekoliko dana smenio trenera Kikea Sančeza Floresa, a španski mediji kao ozbiljne kandidate navodi bivše igrače Partizana.

Milinko Pantić (48) je za crno-bele nastupao od 1985. do 1991. godine. Najbolje partije beležio je u dresu Atletiko Madrida, sa kojim je osvojio i duplu krunu u sezoni 1995/96, kada je trener bio Radomir Antić. Pantić je trenutno bez angažmana, a za Večernje Novosti je izjavio da ga još uvek niko iz Hetafea nije kontaktirao, iako mediji bruje o tome.

- Ne želim ništa da pričam na tu temu. Svi mediji ovde pišu o tome, pominju me, ali videćemo šta će Hetafe odlučiti - prokomentarisao je Milinko Pantić.

 

Mediji kao mogućeg trenera spominju i aktuelnog selektora srpskih omladinaca, Veljka Paunovića.

- Kontaktiralo je sa mnom mnogo ljudi po tom pitanju, pre svega španski novinari, ali niko iz klua. Što se mene tiče, imam posao i ugovor sa FSS do leta.

Bivši napadač crno - belih je tokom karijere nosio i dres Hetafea, i dobro poznaje prilike u tom klubu.

- Prijatelj sam sa predsednikom Anhelom Toresom. Često se čujemo, ali po ovom pitanju nismo pričali. Zaista nemam ništa konkretno da kažem kada je eventualni posao u Hetafeu u pitanju - zaključio je Paunović.

Srbima će veliku konkurenciju oko eventualnog angažmana praviti bivši trener Real Madrida, Bernd Šuster, Huan Esnajder, Alberto Toril...

Hetafe je trenutno na 13. mestu u Primeri i ima četiri boda više od Levantea, koji je u zoni ispadanja. U subotu gostuju Malagi, a za privremeno rešenje postavljen je trener Pablo Franko, koji ukoliko zabeleži povoljan rezultat, možda bude promovisan i u prvog trenera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA