Zašto su navijači Bajerna za rođendan napravili koreografiju drveta? (VIDEO)

Bajern je pobedom nad Kelnom (4:1) proslavio 115. godišnjicu postojanja kluba, koju su upotpunili navijači spektakularnom koreografijom

  • 1

Bajern iz Minhena je na utakmici protiv Kelna proslavio svoj 115. rođendan. Slavljeničku atmosferu na Alijanc areni upotpunili su igrači pobedom od 4:1, a takođe i navijači interesantnom koreografijom.

Pre početka meča protiv Jarčeva, fanovi bavarskog kluba su na svojoj tribini istakli veliku šetalicu na kojoj je bilo naslikano drvo.

U samom korenu je bila slika osnivača kluba Franca Džona, a kako se drvo granalo, tako su se u vidu plodova na slikama pojavljivali hronološki uspesi nemačkog giganta, trofeji, kao i neke od najvećih legendi kluba.

Deo tribine oko šetalice obojen je u crveno - belo, tradicionalne boje kluba, dok je čitavu koreografiju upotpunio transparent istaknut na drugom nivou, na kome su bile ispisane reči prvog predsednika Bajerna - Franca Džona.

- Mi smo posejali zrno, a ono je velelepno izraslo!

ROĐENDANSKO SLAVLJE U MINHENU: Bajern nastavio da se poigrava sa timovima u Bundesligi!

Bajern je tokom 115 godina postojanja osvojio sve što se u fudbalu može osvojiti. Šampion Nemačke bio je 24 puta, ima 17 Kupova i pet Superkupova ove zemlje.

Od međunarodnih trofeja je pet puta ovajao pehar namenjen šampionu Evrope, tri puta je bio klupski prvak sveta, a u svojoj bogatoj riznici ima i trofej Kupa UEFA i Superkupa Evrope.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MikiGrobar

    28. februar 2015 | 21:30

    Posle zvezde I FMP-a bajern mi je naj omrazeniji klub na svjetu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA