Pešić još dve godine u Bajernu!

Trofejni sprski stručnjak nastaviće misiju u Minhenu, a novi dvogodišnji ugovor potpisan je na obostrano zadovoljstvo

  • 1

Trener košarkaša Bajerna Svetislav Pešić produžio je ugovor od 2017. godine, saopštio je minhenski klub na zvaničnom sajtu.

Legendarnom srpskom treneru je prethodni ugovor isticao na kraju sezone, ali je odlučio da produži saradnju na još dve godine.

- Logično je da ću da produžim ugovor sa Bajernom, koji ima veliku perspektivu. Verujem da ćemo biti još dugo svi na okupu kako bi pravili uspehe, iako smo i do sada uradili mnogo. Veoma sam motivisan kako bi pravili još bolje rezultate - rekao je Pešić za klupski sajt.

Pešić je trener Bajerna od 2012. godine, a prošle sezone doneo je klubu prvu titulu posle 59 godina.

Tokom karijere vodio je Bosnu, Albu, Keln, Barselonu, Romu, Ðironu, moskovski Dinamo, Valensiju i Crvenu zvezdu u dva navrata.

Foto: MN Press Foto: MN Press

Sa reprezentacijom Jugoslavije osvojio je Evropsko i Svetsko prvenstvo 2001. i 2002. godine, ali i još jednom šampionat Evrope sa selekcijom Nemačke 1993.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Looko

    1. mart 2015 | 12:09

    Kari je na jednom treningu zvezde izjavio,,bože koliko ja para imam" A igrači nisu smeli ni da se nasmeju a ni da budu ozbiljni nego su se pravili da nisu čuli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA