GROBARI OVO STE ČEKALI: KK Partizan u Pioniru otvorio svoju prodavnicu!

Crno-beli u sklopu Pionira otvorili prvu specijalizovanu radnju, sa ciljem da se zadovolje navijači i da se i na taj način finansijski pomogne klubu

  • 3

Svaki veliki klub u sklopu dvorane ima prodavnicu sa dresovima, majicama, suvenirima i obeležjima domaće ekipe. Sada takvu jednu ima i najtrofejniji srpski tim u kojoj će navijači Partizana moći da kupe isključivo robu košarkaškog kluba.

Simbolično, prodavnica se nalazi u Pioniru, mestu gde je Partizan ispisivao istoriju i to je bez sumnje odličan marketinški potez rukovodstva crno-belih.

Svečano otvaranje uveličali su Duško Vujošević, poslovni direktor kluba Mlađan Šilobad i petorka Dragan Milosavljević, Saša Pavlović, Milan Mačvan, Edo Murić i Milenko Tepić.

Foto: kkpartizan.rs Foto: kkpartizan.rs

KK Partizan je procenjen kao najveći sportski brend u Srbiji, ima najbolju posetu u Jadranskoj ligi i morao je da ima mesto koje će zadovoljiti brojne pristalice.

- Čim smo saznali da se izdaje ovaj prostor krenuli smo u akciju i drago mi je što smo otvorili šop baš u Pioniru. Naš sponzor je omogućio da prodajemo originalne dresove, a biće i druge Adidas košarkaške opreme. Želimo da iskoristimo interesovanje navijača i ponudimo im sve što će ih zadovoljiti - rekao je Mlađan Šilobad.

Foto: kkpartizan.rs Foto: kkpartizan.rs

Milan Mačvan je veoma zadovoljan što je KK Partizan napravio dobar marketinški potez.

- Nešto pozitivno se dešava. Klub je pokazao da razmišlja na najbolji način i nadam se da će navijači prepoznati to. Ovo je bilo potrebno s obzirom da je Partizan veliki brend u košarci. Navijači pre utakmice mogu da kupe majice, suvenire i dresove - istakao je krilni centar srpskog šampiona.

Foto: kkpartizan.rs Foto: kkpartizan.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA