Uznemirujuća povreda bivšeg igrača Mančester Sitija!

Vezni igrač Stouk Sitija pretrpeo užasnu povredu posle koje će na listu noge imati 10 kopči. Igrač koji je startovao na njega, nije dobio ni žuti karton iako je sudija video incident

  • 2
Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Fudbal je muška igra u kojoj stalno ima duela i nenamernih startova, ali smo neretko svedoci pregrubih nasrtaja pojedinaca koji ne mare za karijere svojih kolega.

Takva situacija viđena je na meču Premijer lige između Stouka i Hala. Stiven Ajrland je vodio loptu, a sa leđa mu je krvnički startovao levi bek Hala, Mejnor Figeroa koji je kramponima bukvalno pocepao list Ajrlandove desne noge.

Reprezentativac Hondurasa nije dobio ni žuti karton, a neće se razgovarati ni o njegovoj naknadnoj suspenziji, jer je sudija Nil Svabrik video start i nije kaznio Figerou!?

KAKO SADA IZGLEDA NJEGOVA NOGA POGLEDAJTE OVDE

Bivši igrač Mančester Sitija će odsustvovati sa terena minimum tri nedelje, a na nozi će imati 10 kopči!

Menadžer Stouka, Mark Hjuz bio je besan zbog starta i sudijskog propusta.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Šokantan start koji je mogao da završi Stivenovu karijeru. Nemam ideju zašto to nije bio direktan crveni karton, jer je bilo mnogo blažih startova zbog kojih su igrači morali u svlačionicu. Sudije moraju da pronađu način da donose ispravne odluke - rekao je Hjuz.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA