Lalatović završio u zagrljaju navijača Zvezde!

Trener crveno-belih presrećan nakon prve pobede njegovog tima u prolećnom delu šampionata

  • 6

Krstio se Nenad Lalatović nakon prva dva gola svog tima u Jagodini, bio prezadovoljan prvim poluvremenom, uzdahnuo u sebi kada je Parker promašio penal, a na kraju meča je završio u zagrljaju Delija.

Kao i svi fudbaleri srpskog šampiona kojima je verovatno pao kamen sa srca posle upisane prve pobede na proleće. Gotovo svi su ostali bez dresova, dok je Lalatović jedva uspevao da se odbrani od Delija koji su se sjurili da ga grle i čestitaju na trijumfu.

LAZOVIĆ SPASIO ZVEZDU: Crveno-beli dali tri gola Jagodini, ali promašeni penal mogao je skupo da ih košta! (VIDEO)

- Apsolutno zasluženo smo pobedili. U prvom poluvremenu smo igrali veoma dobro, postigli dva pogotka, bila bi velika nepravda da nismo slavili. Na brzinu smo primili dva gola, a to ne sme da nam se desi. Bio je veliki pritisak na nama, mnogi su nam skidali kožu, a to jako boli - rekao je Lalatović nakon meča i dodao:

- Kad je bilo 2:2 nisam dozvolio mojim igračima da klonu duhom. Hvala navijačima, oni su pravi, kad smo primili drugi gol dali su nam vetar u leđa. Smanjili smo bodovnu prednost za Partizanom, ali će biti još mnogo kikseva na obe strane. Pa, ne moraju Zvezda i Partizan stalno da pobeđuju.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realni

    2. mart 2015 | 10:24

    Niko ne pise da je Jagodina dala drugi gol iz nepostojeceg faula, i iz ofsajda? Sta bi bilo da nismo srecno dali 3. gol?

  • Cetnici sever

    2. mart 2015 | 10:32

    PODRSKA NENADU LALATOVICU VELIKI ZVEZDAS

  • marko

    2. mart 2015 | 15:26

    2 gol Jagodine cist ofsajd.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA