Ovaj klinac je budućnost Zvezde u narednim godinama! (VIDEO)

Junior Crvene zvezde, Vojislav Stojanović proglašen je u nedelju za najboljeg igrača juniorskog tuirnira Evrolige koji je održan u Beogradu

  • 13

Košarkaški klub Crvena zvezda nije izbacila mnogo zvezda u evropskoj košarci, ali sada je na putu da popravi taj skor i da u narednim godinama ima mnogo asova iz sopstvenog pogona

Posle Marka Tejića (19) i Nikole Rebića (19) koji su iz juniorskog prešli u seniorski tim, njihovim putem bi mogao i talentovani Vojislav Stojanović (17).

Mladi junior Zvezde proglašen je za najkorisnijeg igrača MVP- ija Evroliginog juniorskog turniram na kome su košarkaši Crvene zvezde Telekom u nedelju u finalu ubedljivo savladali vršnjake iz Partizana i tako potvrdili apsolutnu dominaciju u ovom takmičenju.

Stojanović je proglašen za MVP-a m a uz njega, idealnu petorku čine još: Leonardo Tote (Unama Rejer Venecija), Džordan Konors (Kanarijas Basketball Academy), Luka Vulikić (Mega Leks) i Miloš Glišić (Partizan Nis).

Pogledajte njegove poteze sa celog turnira:

 

 

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srle

    2. mart 2015 | 19:53

    Ajde neko da mi kaze koje iz te cuvene skole FMP zaigrao za zvezdu i ovih cetiri godina koliko je covic tu,lazic je vec imao 22 godine.

  • Gde je istina

    2. mart 2015 | 18:55

    E to je sistem, bravo za Čovića!

  • GROBI_Melburn

    2. mart 2015 | 18:43

    Buducnost zvezde pored stranih igraca?Koliku minutazu imaju Tejic i Rebic?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA