Zvezda odgovorila na optužbe Partizana: Da FSS ispita zašto je Voždovac oštećen protiv crno-belih!

Crveno-beli zatražili od svih fudbalski radnika da javno argumentuju sve nepravilnosti, a od čelnika FSS da reaguju povodom greške sudija na meču Partizana i Voždovca

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Papkari TELEKOM diva fmp Neroji
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • vlaja

    03. mart 2015 | 19:04

    Alo,bre,malo,manje grobarcici,sta je bilo u LJubljani,sta je bilo kada vam je Buducnost,zadrzal,u Prvoj,ligi,sta je bilo,. kada ste na jednom,od Derbija,dali,gol,. pre zvizduka,sudije,i nikom,nista,nije ponisten gol,pa ko je dao gol,.jedan,od golova, . nakon sto je lopta,izasla,makar brat,bratu,pa jedno metar,ipo do dva izvan gol linije ali je gol takodje priznat,kome se sviralo i do 112,min,. a fudbal se kako i koliko znamo igra do 90,min,regularno,toliko a st aje sporno viidm pitaju se neke neznalice sa Vozdovcem gol s kojim ste izjednacili jel je pre toga bio apsolutan kontraprekrsaj za Vozdovac,a li je sudija vma je dao loptu i d anastavite i tkao ste izjednacili,. da li jos trebaa od postanka,od 45,pa na ovamo se zna kako ste i na koji nacin doalzili do titula,uz vaseg,franjicu,broza,..i ostale brozove tkz.generale.

  • xox

    03. mart 2015 | 09:06

    A niko ne spominje penal za radnicki protiv zvezde.mazic penaldzija cuveni ko jos sumnja u njega.ocigledan penal a on daje zuti zbog simuliranja...

  • mix

    03. mart 2015 | 01:17

    Evo vam jasno i glasno! Ova nova uprava Partizana treba da pokrene pravni postupak za vracanje titule za proslu sezonu jer je Zvezda u kolaboraciji sa FSS fakticki otela prvenstvo Partizanu na nacin koji svi znaju-nedozvoljenim registracijama pet najboljih igraca.Tu nedozvoljenu radnju je potvrdila i UEFA i FIFA zbog cega je Zvezda kaznjena nenastupanjem u evropskim takmicenjima!Za takve skandalozne radnje se oduzima po 24 boda kao sto su Kluzu u Rumuniji uradili! Ako iko nema nikakvo moralno pravo da se javi za narednih deset godina zbog ovog nevidjeno skandala, onda je to Zvezda. Hajde, da ne pominjemo otimacine preko sudija i pritiskom politickih faktora na FSS i njegove organe. To zahtevaju navijaci Partizana i to treba da bude glavni zadatak ove Uprave FK Partizan!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA