Galatasaraj ostao bez najboljeg košarkaša 10 dana pred meč sa Zvezdom!

Težak udarac za turski klub u nastavku sezone pošto je Istanbul napustio iskusni Karlos Arojo

  • 8

Neposredno po početku drugog dela TOP 16 faze Evrolige, košarkaši Galatasaraja ostali su bez najboljeg igrača i kapitena Karlosa Aroja.

Nezadovoljan zbog teške finansijske situacije, Arojo je odlučio da napusti Istanbul posle tri godine provedene u Galatasaraju.

-Veoma sam tužan što napuštam Galatasaraj, odluku sam doneo posle dugog i napornog razmišljanja. Žalim zbog nestabilne materijalne situacije u klubu i ne mogu više da budem član tima. Zahvalio bih se navijačima na podršci u ove tri nezaboravne godine, koliko sam u Galatasaraju - napisao je Arojo u oproštajnom pismu.

Arojo je ove sezone u Evroligi prosečno beležio 12,5 poena, 4,3 asistencije i 1,7 skokova. Iskusni plejmejker (35) tokom karijere igrao je devet godina u NBA ligi za Toronto, Denver, Jutu, Detroit, Orlando, Majami i Boston, dok je u Evropi bio član Taukeramike i Bešiktaša.

Galatasaraj se nalazi na sedmom mestu na tabeli E grupe Top 16 faze Evrolige sa skorom 2-6, a duel protiv Crvene zvezde u Istanbulu na programu je 12. marta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • boss

    2. mart 2015 | 21:21

    Sad treba da se reaguje da se dovede ovako kvalitetan igrac bar na ugovor do kraja sezone dobro bi dosao posto i onako onaj Vilijams igra ko baba u zadnje vreme...

  • Mare

    2. mart 2015 | 21:08

    Matori dodji u Partizan

  • Nikola delije !

    2. mart 2015 | 20:47

    Opa pa ovo tekma ??!!!! Napunice zvezda sada Galatu :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA