Bogdan Obradović pred Hrvatsku: Favoriti smo, ali bez srljanja!

Trener naše reprezentacije optimističan je pred duel sa Hrvatskom, zadovoljan je uslovima u Kraljevu i veruje da će navijanje biti fer i korektno

  • 2

Selektor srpskih tenisera Bogdan Obradović govorio je o predstojećem okršaju sa Hrvatskom u okviru prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa i utiscima o gradu na Ibru koji je dobio priliku da organizuje teniski spektakl.

U ponedeljak, pod budnim Obradovićevim okom u novoj Hali sportova u Kraljevu, trening su odradili članovi Dejvis kup reprezentacije Ilija Bozoljac, Viktor Troicki, Predrag Krstin, i Filip Krajinović, dok će Novak Ðoković i Nenad Zimonjić u Kraljevo stići u utorak.

Srpski selektor rekao je novinarima da su članovi državnog tima zadovoljni uslovima i pažnjom kojom su obasuti sa svih strana.

- Pred odlazak na trening, posetili smo i srednjevekovni manastir Žiču, napunili baterije i sa puno pozitivne energije pristupili radu - izjavio je Obradović.

Foto: TSS Foto: TSS

On je naveo da ne beži od činjenice da je reprezentacija Srbije u predstojećem meču favorit, pogotovo posle izjave hrvatskog selektora da su male šanse da se najbolji hrvatski teniser Marin Čilić priključi ekipi.

- Nećemo srljati, niti davati pretenciozne izjave. Idemo od meča do meča, polako, skoncentrisano i naravno pozitivnog razmišljanja. Želimo pobedu i to ne krijemo - dodao je Obradović.

Đoković iznerviran zbog Dejvis Kupa: Krivično goniti sve koji su muljali sa kartama!

Kako je naglasio, velika je želja svih u Teniskom savezu Srbije da se tenis populariše i van Beograda, zbog čega je Kraljevo i dobilo tu čast da bude domaćin istinskom teniskom spektaklu.

- Siguran sam da ćemo imati veliku podršku navijača, jer znam da Kraljevčani vole sport i da ne štede dlanove i grla. Ne očekujem nikakve probleme, verujem da će sve biti fer i korektno, jer i najmanji eksces bi štetio i našim igračima. Navijanje nama ide u prilog, a protiv rivala. Tako je svuda u svetu, tako će biti i u Kraljevu - zaključio je Obradović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA